Oktoberfest lähestyy

Lauantaina se taas alkaa, Oktoberfest. Kaupunki menee seuraaviksi viikoiksi sekaisin. Miljoonat turistit pitänevät siitä huolen.

1-IMG_1695Oktoberfestien aikaan alkaa pakostakin miettimään tarvetta käydä keskustassa ja mihin aikaan sinne menisi. Lasten kanssa itse festivaali-alueelle ei ole enää menemistä klo 18 jälkeen. Vaikka siellä on huvipuisto-osuudessa näkemistä ja tekemistä lapsille vaikka kuinka, on nämä juhlat kuitenkin selkeästi aikuisille.

Tänä vuonna en taida ostaa uutta pukua, vaan yritän mahtua vanhaan. Heh, se pitää vielä testata… Ostin tarjouksesta kuitenkin hätävara-laina-dirndlin, jota saavat ei-paikkakuntalaiset vieraat pitää. Oktoberfesteille on turha mennä ilman pukua, se on kuitenkin yksi viehätyksistä.

1-IMG_1696

Lehdissä on mainostettu jo viikkotolkulla pukuja ja tietysti oikeanlaisia rintaliivejä antavan kaula-aukon saamiseksi. Lettimuoti näkyy jo kaupungilla ja pienet pop-up kaupat ilmestyvät vain Oktareiden ajaksi.

Ajattelin ottaa tässä joku päivä kameran mukaan ja kuvata näyteikkunoita. Mitä kaikkia tavaroita voi Oktoberfestin avulla mainostaa?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s