Monster High -synttäriaktiviteetit

Tämä on jatkumoa eiliselle postaukselle Monster High -synttäreistä. Kun kylässä on 13 lasta eikä asunto ole maailman suurimmasta päästä, on parempi keksiä tekemistä ulkosalla. Satoikin, mutta sillä ei väliä. Nyt vaan ne kakarat edes hetkeksi pihalle päästämään energiaa pois, että mammat saavat rauhassa juoda proseccoa.

1-IMG_1712Kun teema on Monster High, oli johtavana ajatuksena jonkinlainen klubi-jäsenyys. Opettelimme muksujen kanssa hahmojen nimiä – ne kun ovat vaikeita – sekä erityisominaisuuksia. (Miten selität esimerkiksi ”frankesteinin” 7-vuotiaalle ulkosuomalaiselle??)

Meillä oli seikkailureitti. Tytär sai avata kirjekuoren, jossa oli arvoitus. ”Siinä pitää kiivetä ylös, että voi tulla nopeasti istumalla alas.” Jos eivät arvanneet, kuvasta selvisi, että liukumäki oli kyseessä. Kuusi arvoitusta vei meitä pitkin korttelia.

Rastien jälkeen meillä oli tanssi. Olin miettinyt mahdollisimman yksinkertaisia liikkeitä, joita voi kivasti selittää: ”pyöritä pyllyä, ole nätti, nyt ihan monsteri!”. Paljon toistoja. Sen esitimme sitten suorastaan huikealla menestyksellä vanhemmille.

1-IMG_1692Lapsista tuli Monster High -klubin jäseniä ja saivat otsanauhan sekä klubimerkin rintaansa. Ja sitten muilta mammoilta tuli jälkeenpäin valituksia, että tartutimme Monster High -kuumeen heillekin. Vahinko kiertämään.

Kauhee säätö, viikon askartelu ja hartiajumi. Mutta oikeasti nautin. Minullahan ei ole elämää ja tykkään näpertelystä. Tyttären kanssa vietimme iltoja saksien. Jos minä saan tästä edes yhden mahtavan lapsuuden muiston Tyttärelleni, se on kaiken sen väärti.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Monster High -synttäriaktiviteetit

  1. Kyllä se on just niiden muistojen takia!! Mitä kaikkea hullua sitä tekeekään, ihan vain sen takia että lapset voivat kiikkutuolissa muistaa mitä kakkea se mun mamma meidän takia keksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s