Monster High-synttärit

Tytär täytti 7 vuotta ja toivoi Monster High-teemaa. Äitihän tekee mitä käsketään, koska tietää, että nämä askartelukoristelu-synttärit ovat pian ihan noloo. No, koskaan ei mene överiksi ja taas meni.

1-IMG_1706Pinkkiä, sinistä ja mustaa. Monster High -logoa siellä, tyttöpääkalloja täällä. Nauhoja ja ruusukkeita katossa. Voi sitä printtaamisen ja saksimisen määrää. Kolmea kakkua täytin ja koristelin pari tuntia, kun innostuin fondantin kanssa leikkimään.

1-IMG_1709Meillä pyöri 13 lasta ja heidän vanhempansa. Oikeastaan juhla on minun tekosyyni kutsua tuttavia meille juomaan skumppaa. Lapset menevät siinä sivussa. Jaa no, ne alkavat olla jo niin isoja, että ääntä lähtee enemmän kuin tarpeeksi. Kun vein heitä välissä pihalle riehumaan, kertoi Mies jälkeenpäin, että sisälle jääneet vanhemmat olivat vain juoneet mitään sanomatta viinilasillistaan. Siunattu hiljaisuus.

1-IMG_1708Juhlat eivät kestäneet mitään maratonia, vaan seitsemän maissa oli talossa hiljaista. Hyvä niin – tänäkään vuonna emme saaneet naapureiltamme uhkauslappuja. En nimittäin muistanut ketään tohinaltani ketään varoittaa, joten ajattelin, että siinä se naapurisopu meni. Saksalaiset eivät ole niin lastenäänien ystäviä. Onneksi meillä on vain yksi muksu.

1-IMG_1707Huomennapa kerron vielä lisää!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Monster High-synttärit

  1. Ai jestas sentään, kyllä sä osaat, ihanat nuo mehupullot, oi että minäkin olen sellainen skumppatäti, naisten ilojuomaa ei voita mikään ;))
    En ole ikinä kuullutkaan Monster´s high nukeista, taitaa mun tyttö jo olla liian iso, vaikka kyllä ois ollut mukavaa hänelläkin. Ehkä me tullaan ensi vuonna kuokkavieraina ;))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s