Loman jälkeinen kuuri

Jos on Italiassa, syö enemmän kuin on tarpeen. Tämä tietysti pätee myös moneen muuhun lomakohteeseen, mutta minun akilleen kantapääni on Italia. Jos hotellin huoneen hintaan sisältyy aamupala, syö enemmän kuin on tarpeen. Kotona aamupalan virkaa tekee paahtis ja kahvi, hotellissa tulee syötyä niin kuin ei lounasta näkisi.

1-IMG_1682Joten kun saavuimme Italiasta kotiin, olo tuntui turvonneelta, enkä edes käynyt puntarissakaan. Ei vaan halunnut laittaa mitään suuhun. Överi-olo.

Nyt olenkin ollut muutaman päivän nestemäisellä ruualla. Keittoa naamaan ja jotain dieetti-shakeja. Kaikki pureskeltava ruoka öklöttää. Tarkoitus ei tosiaankaan ole jotain laihdutuskuuria vetää. Muutaman päivän balansointi riittää. Vähän kyllä eilen mietin, kun Mies ja Tytär hakivat pitsan, että joskos sekin olisi nestemäisestä ruuasta käynyt…

1-IMG_1596En tiedä, onko tästä niin apua, mutta henkisesti helpottaa. Tosin jos nyt joku löisi rakastamani meloni/parmankinkku -lautasen eteen, voisin harkita. Erikoinen ruokavalioni saa joka tapauksessa pian lopun, sillä sunnuntaina on Tyttären Monster High -synttärit. Niitä on nyt koko viikon valmisteltu, koristeita tehty ja jopa tanssi-esitys suunniteltu 13 sokeri-överit vetäneille lapsille aktiviteetiksi.. Pian on leivonta-maratoni vuorossa. Voin sanoa jo nyt, että koskaan ei mene överiksi ja taas meni.

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Loman jälkeinen kuuri

  1. Nyt vain tankkaamaan sitä vihreetä terveysjuomaa mun blogissa niin lähtee kuonat suolistosta ja olo on ihanan kevyt ja raikas ; )))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s