Se lyhyempi italialainen vaelluskeikka

Mies on alkanut harrastaa vaellusta. Kiinnostaisi se minuakin, mutta jostain syystä ei vaan aika natsaa. Jonkun pitää olla Tyttären kanssa kotona. Mutta entä jos sen ottaisi mukaansa…

Gardan ympärillä kohoavat vuoret. Mies tietysti kipittää päiväksi rinteille, mutta ehdottaa seuraavana päivänä, että me tulisimme mukaan. Toisin sanoen yritti jotain aktiviteettia keksiä Tyttärelle, koska Miniklubi oli kiinni. Asia selvä. Lenkkarit jalkaan, aurinkorasvaa poskille ja vesipullo käteen.

1-IMG_1617Ensimmäinen vikinä tuli varmaan kymmenen minuutin ylämäkeen kapuamisen jälkeen. Koska me ollaan perillä?? Reitti seurasi pientä vuorilta tulevaa puroa, joka teki kapuamisen mielenkiintoiseksi. Ei auttanut, vaan vinkuna jatkui.

Lopulta luovutimme. Puolen tunnin kävelyn jälkeen saavuimme pienelle varjoiselle vesiputoukselle, jossa oli oiva tilaisuus tehdä patoja. Vesi oli kirkasta ja sitä oli vähän, norojen yli oli kiva hypellä ja repusta löytyi omenoita. Rauha maassa.

1-IMG_1625Mielessä on nyt vain yksi asia: millaista se teini-ikä sitten on, jos nytkään ei aina tulla toimeen??

 

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Se lyhyempi italialainen vaelluskeikka

  1. Anna tytön vaan vikistä, kyllä minunkin lapset vikisevät mutta terää tekee ja kivaa on olla yhdessä ja kun ylös pääsee siellä odottaa vaikka hyvä ruoka ja vilvoittava juoma!

  2. juuh, anna vikistä ja sitten jos se vikinä ei millään taho loppua, niin bongailkaa vaelluksilla niitä eläimiä myös kuten tuossa viimeisimmässä postauksessa, Alpeilla näkee niitä lehmiäkin ja PALJON ja niiden seassa saa kävelläkin! (me ollaan joskus saatu vikinä loppumaan muurahaispesiä bongailemalla… ja joskus aloitan syvällisen keskustelun tyttären kanssa ja kaikista parhaiten toimii sellainen reitti, joka on ”jännä”, eli hieman vaarallinen…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s