Münchenin järviä

Tässäpä vinkkejä aurinkoisiin uimapäiviin Münchenissä.

1-IMG_1088Missä mennä lotraamaan veden ääreen, jos tulee Münchenin alueella kesällä kuuma? Maauimaloita on kaupunki pullollaan, mutta jos haluaakin päästä virtaavan veden ääreen, löytyy myös vaihtoehtoja. Isar-joki on luonnollisin vaihtoehto, mutta ranta on kivinen ja virtaus aika kova. Soutustadionista jo kerroinkin (linkki postaukseen), mutta lähettyvillä on myös pikkulätäköitä, joita täällä päin kutsutaan järviksi.

Lerchenauer See on kaupungin alueella. Pikkujärvi on itseasiassa aika veikeä, koska sitä reunustavat korkeat kerrostalot. Kontrasti urbaanin rakennusmaiseman ja vihreän puiston välillä on kiva. Varsinaista hiekkarantaa ei tietääkseni ole, vaan järveä reunustaa siisti nurmikko. Pohja on kivinen, joten varatkaa uimakengät mukaan. Ainakin yksi ravintola oli torvisoittokunnan perusteella rannan tuntumassa. Parkkipaikat löytyvät keskeisen sijainnin ansiosta viereisiltä kaduilta.

1-IMG_1100Karlsfelder See on Münchenistä länteen, Dachaun puolella. Isompi järvi, paremmat puitteet. Selkeästi kartta merkitty vessoineen. Nurmikentän lisäksi löytyi myös hiekkarantaa. Ravintola löytyi, parkkipaikasta piti maksaa. Oli oikein kiva.

1-IMG_1449

Nyt vain toivomaan, että kesä vielä täällä jatkuisi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s