Rakkauskirja

Tytär täytti Suomessa ollessamme 7 vuotta. Pidimme juhlat isovanhempien kanssa ja täällä Saksassa on sitten ensi kuussa vuorossa paritkin eri pippalot. Lahjoja tuli paljon nytkin. Yksi oli pieni muistikirja. Tytär nimesi sen Rakkauskirjaksi.

1-IMG_1478

En jaksaisi millään alkaa kirjoittamaan Tyttären kanssa kunnon päiväkirjaa, mutta olisi jotenkin kiva muistaa, mitä olemme milloinkin tehneet. Toinen kantava ajatukseni oli, että myönteisiä ajatuksia ja kiitollisuuden tunteita saisi joskus tarkoituksella korostaa. Niistä ajatuksista tuli muistikirja, joka alkaa sanoin

Tänään olen iloinen, että…

Kirjaamme joka ilta ennen nukkumaan menoa kolme asiaa, mistä oli sinä päivänä iloinen. Jos on aikaa, piirrämme sivulle jonkun sen päivän tilanteen. Tässä pienessä rauhoittumishetkessä saamme aikaa miettiä päivän tapahtumia ja kirjoittaa niistä lyhyesti. Ja ajatella nimenomaan kivoja ajatuksia.

Toivottavasti saamme tämän kirjoittamisen jatkumaan pitkään. Sitä olisi mukava selata vuosien jälkeen.

Mitäs mieltä olitte ideasta?

Mainokset

5 ajatusta artikkelista “Rakkauskirja

  1. Tosi hyvä idea! Meillä on ollut miehen kanssa jo muutaman vuoden tapana listata aina nukkumaan mennessä asioita, jotka ovat olleet kivoja kuluneena päivänä. Pieni positiivisuus ei koskaan ole haitaksi!

  2. Ihana idea. Minäkin yritän aina välilöä listata kalenteriin viikon positiivisia, mutta sitten se taas jää. Mutta oon kyllä muutenkin innokas dokumentoimaan kaikkea . Päiväkirjoja, kalentereita, vuosikirjoja, vauva- ja lapsikirjoja. Niitä on paljon ( päiväkirjojakin noin 30, vain vähän vähemmän kuin ikää).
    Venla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s