Pitkä-aikaiset reiät

Nyt kyllä hiukka hävettää… Viime vuoden lokakuussa kerroinkin valokuvaussessiosta Tyttären kanssa. Tyttärestä ei ole otettu pitkään aikaan kunnon kuvia ja kun tv:n yläpuolella oli tyhjyyttään huutava paikka, niin päätin teettää pari taulua. Lokakuussa saimmekin valokuvaajalta ison valikoiman ihania kuvia, josta sai valita parhaat päältä.

Talvella en uskaltanut teettää kuvia, kun en tiennyt jäämmekö asuntoon vai emme. Kun tilanne ratkesi, teetin taulut, jotka tulivat toukokuussa kotiimme. Voin nyt iloiten ilmoittaa, että saimme taulut seinään, k o l m e kuukautta niiden saapumisen jälkeen.

Stella_collageVoi pyhä sylvi, kun ihminen voi olla saamaton. Siinä ne vain makasivat pöytää vasten kuukausikaupalla. Se olisi vain vaatinut vatupassin ja poran hakemista kellarista. No joo, koukut piti kyllä hakea kaupasta erikseen, mutta ei siinä olisi tarvinnut sitä kolmea kuukautta mennä. Minun vastuulla oli paikan merkkaaminen ja siinä meni ikuisuus.

11 kuukautta fotosession jälkeen ovat siis taulut paikallaan. Ihan oma syy. Mutta Jannea voin kyllä suositella valokuvaajaksi!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Pitkä-aikaiset reiät

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s