Räpsänvenyttämisjuhlat

Hieman myhäilytti, kun kutsu kävi juhliin, joissa oli tarkoitus venytellä räpsöjä. Uskokaa tai älkää, pesäpallo elää ja voi hyvin Suomen ulkopuolellakin!

1-IMG_1422Kaverin kesäjuhlat olivat tosiaan hyvinkin tarkoituksenmukaiset. Jokaiselle pullo olutta käteen ja pesäpalloräpylä toiseen. ”Paukuta, venytä ja mukeloi”, kuului käsky. Suomi-koululle oli ostettu läjä räpylöitä, mutta ne olivat liian jäykkiä.
[Edit klo 16.11: Räpylät oli saatu lahjoituksena Suomen Pesäpalloliitolta!]

Münchenissä on jopa oma pesäpallojoukkuekin, Münchenin Mailajussit, jolla tavoitteena on lähteä Sveitsissä pidettäviin World Cup -kisoihin ensi vuonna. Porukkaa vetää melkein ammattilaistasoinen pariskunta, joten kai siellä palloa saa heittää oikein kunnolla. Myös Suomi-koulun vuosittaisella leirillä pesis kuuluu olennaisesti ohjelmistoon ja innokkaasti muksut peliin tutustuvatkin. Eksoottistahan tuo on!

1-IMG_1421Minulle kaikki pallopelit ovat kauhistus. Käsi-pallo-yhdistelmä ei vaan pelaa. Mutta kyllä minä räpylöitä voin venytellä ja vatkata, tuleepahan agressiot samalla hoideltua pois. Onhan entiselle pohojalaaselle pakostakin peli tuttu ja ulkosuomalaiselle pesis aiheuttaa isänmaallisia tunteita. Sen vaan kun olis nähnyt, että räpsänvenyttämisjuhlissa olisi otettu mailakin esille ja menty vähän ulkoilemaan.

Naapureille ihmettelemistä. Hih.

6 ajatusta artikkelista “Räpsänvenyttämisjuhlat

  1. Loistavaa! Meilla tuli pallon alle muuttokuorman mukana rapsat, mut mailat puuttuu…! Kattelin tossa taannoin etta soft ball mailat nayttaa vahan samalta, ja kyllahan nyt kolmihenkisesta perheesta hyvan pesisjoukkueen saa aikaan… Voishan ne tossa Pirongian rugby kentalla vahan katella kun mentais sinne palloa lyomaan 😀

    • Siitä vaan pesistelemään! Ei kai niillä mailoilla niin väliä ole, jos edes hiukka samannäköisiltä näyttää.

  2. Olipas kiva postaus, hymyilytti. Hienoa, että pesis sielläkin elää. 🙂 Ja peukku pesäpalloliitolle lahjoituksesta, esimerkillistä toimintaa!

  3. Paukuta, venytä, mukeloi 🙂 Melkein voisi osallistua vaikkei pesäpallo innostakaan millään tavalla!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s