Kahvilatoimisto Münchenissä

Kun Tyttären kanssa tuolla Münchenin keskustassa kierreltiin, tuli mielenkiintoinen kahvilakonsepti vastaan. Nythän on ollut paljon puhetta kahvilatoimistoista. Ihmiset siis ottavat läppärinsä mukaan kahvilaan ja tekevät siellä töitä. Ilmeisesti useammat kahvilat suhtautuvat positiivisesti asiaan, maksavia asiakkaita kun nyt kuitenkin ovat, ja työtätekevät kokevat kahvilassa istumisen enemmän inspiroivammaksi kuin kotitoimistolla kökkimisen.

coffee fellowsCoffee fellows on vienyt asiaa eteenpäin. Münchenin keskustakahvilan alakerta on ihan normaalin näköinen, mutta yläkertaan vievät portaat kyltillä ”Coffee and Work”. Siellä on mukavan tuntuisia saarekkeita, käytettävissä olevia läppäreitä, printteri ja kahviständi. Internet-yhteydestä maksetaan pari euroa tunnilta. Lisäksi voi ottaa sellaisen paketin, johon kuuluu snacksit hintaan, kahvia mukaan. Hmmm.. Kun eksyimme Tyttären kanssa sinne, siellä piti pikku joukko palaveriaan, muutama pöytä oli kasattu papereilla, ihmiset näpyttelivät läppäreitään. Kahvia kului, joku oli puhelimessa.

Kyllä, viereisessä Starbucksissa olisi ilmainen internet-yhteys. Silti tämä Coffee Fellowsin konsepti hieman houkuttelisi. Se oli niin puhtaasti kahvilatyöskentelyä varten pedattu. Isolla taululla oli networking-ilmoituksia, joissa samanhenkiset tai samalla alalla työskentelevät voivat verkostoitua. Kikattavia teinejä ei näkynyt. Erillisen palaverihuoneenkin voisi vuokrata isompia sessioita varten.

Sitähän voisi tällainen turha bloggaajakin tuntea itsensä ammattilaiseksi. Pidän mielessä tuon kahvilan syksyn viimoissa!

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Kahvilatoimisto Münchenissä

  1. Löysin blogisi facebookin ryhmän kautta ja koukkuun jäin ! : ) Kirjoitat sujuvasti ja aiheet ovat kiinnostavia kautta linjan. Poikaystäväni on saksalainen ja keskustelimme kesän aikana paljon saksalaisten mentaliteetista eri puolilla Saksaa. ’Te’ eteläsaksalaiset olette tietääkseni ihan oma lukunne 😉 Oikein mukavaa loppukesää sinne Munichin maalle ! T. Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s