Mediaseksikkäät kirveenheiluttajat

Olympia-stadionilla kisataan viikonloppuna Saksanmestaruudesta metsämiehen taidoissa. Mä kyllä ihan oikeasti luulen, että appiukkoni nauraa partaansa.

1-IMG_1742Mehän siis ollaan metsänomistajia. Tai siis Miehen nimissä on pieni pläntti metsää, jolla oikeasti arvollisesti ei ole pahemmin merkitystä. Appiukko loi pitkän uransa kulkemalla pitkin metsiä, ammattimiehiä. Metsä kulkee suvussa.

Ihmetellään siis, milloin kirveen käyttämisestä on tullut urheilua, jota käydään Olympia-stadionin kaltaisessa paikassa. Minä olen itse epämetsämäinen. Polttopuiden tekemistä en ole muistaakseni koskaan kokeillut. Fiskarsin kirveen olen joskus nähnyt ja sen tiedän, että metsämiesten suojavaatteet eivät erityisen sexyjä ole. Vanhemmat ovat vuosikausia omistaneet pienen mökin metsässä keskellä ei mitään ja siellä en ole koskaan käynyt. Marjastaminen ei ole koskaan ollut intohimoni, mutta muiden poimimat mustikat syön kyllä nautinnolla. En siis muista, milloin olen käynyt metsässä. Jos Alppien vuorilla kulkevia hyvin merkattuja metsäisiä polkuja ei lueta mukaan, siitä on vuuuuosikausia.

En edes tiedä, miten suomeksi kutsutaan näitä metsänhoitoyhdistyksen miehiä, jotka kulkevat pitkin maita ja mantuja ja arvioivat, mitä pitää tehdä ja minkä arvoinen pläntti on. Ei siis aavistustakaan. Onko ”metsuri” vielä ajankohtainen? Ja kuitenkin toinen puoli sukua on siinä ammattikunnassa mukana. Huoh. Taidan saada palautetta, kun Suomeen tulen seuraavan kerran.

Mutta näköjään metsämiehestä on tullut mediaseksikäs. Aikana, jolloin näpytellään tietokonetta, ovat ihmiset, jotka ovat a) vahvoja muutenkin kuin salilla käymällä b) pystyvät ihan oikeasti tekemään käsillänsä jotain, erityisluokkaa. Karjuvat hikiset miehet käyttämässä kirvestä… Niin, kyllähän se nyt yhden Olympia-stadikan täyteen saa. Vähän showta, ripaus dramatiikkaa, valot ja biitti päälle.

Oikeastaan, kyllähän tuo voisi kiinnostaa. Ostetaankos liput?

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Mediaseksikkäät kirveenheiluttajat

  1. Tonne mäkin haluan! Kuntosalilla pyörii välillä noita Stihl-Timbresports- videoita ja niitä on treenien lomassa kyllä hauska katsoa. Harmi että en asu Münchenissä:(

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s