Missä on Pera?

Joskus sitä on vaan tyhmiä ideoita, joiden tarkoitus ei ole mikään muu kuin hauskanpito. Ja jos sen idean saa a) pienessä sievässä b) samanhenkisten seurassa c) kaukana kotoa, niin sehän on toteuttamisen arvoinen. Sallikaa minun esitellä: Missä on Pera?

1-IMG_1313Tyttöjen kanssa Prahan kaduilla vaellellessamme löysimme tuntemattoman miehen passikuvan maasta. Aioimme jo jättää sen heitteille, kunnes keksimme ottaa sen mukaan. Nimi tuli jotenkin automaattisesti – siinähän on Pera!

Pera kulki matkallamme Prahassa ja hän on suurinpiirtein joka toisessa kuvassa. Peralle alkaa tulla jo tarinaa, mutta henkilönä hän säilyy hieman mysteerinä. Ihan suomalaiselta hän ei näytä, mutta jotain insinöörimäistä siinä tyypissä on, eikö? Ne silmälasit, turvallinen pikee-paita, enpä-sitten-viitsinyt-kammata-tänään -hiukset… Mietimme kyllä minkä viisumi-eväyksen hän nyt saa, kun mukana ei olekaan sitä hukattua passikuvaa. Mutta kun se kuva lojui vaan siinä. Ihan yksinäisenä. Paha mieli tuli, jos sen olisi sinne jättänyt.

Nyt kun olen saanut päätökseen Social Media -kurssini, otin tilanteen haltuun ammattimaisesti. Peralla on nyt Facebook-sivut. Niitä päivittää itseasiassa kolme viestintä-alan asiantuntijaa, joten odotan innolla, miten tämä kehittyy. Sivuilla on siis tarinaa kuvitteellisesta henkilöstä nimeltä Pera ja kuvia todisteeksi. Se mies menee minne vaan! Sivut ovat tarkoituksella suomen kielellä: todennäköisyys että oikea henkilö löytää kauhukseen fanisivustonsa naamakirjasta on pienempi…

Tervetuloa siis seuraamaan Peraa Facebookiin! (Kaikkea sitä tsekkiläinen olut ja hervoton seura teettääkin…)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s