Kaltenbergin ritareita

Münchenin lähellä, noin 45 min automatkan päässä on vielä seuraavat 2 viikonloppua Kaltenbergin Ritarifestivaalit. Suosittelen!

Ritarifestivaali1Festivaaleilla on rakennettu iso keskiaikainen kylä. Siellä on tietysti markkinat, jossa myydään kaikenlaista mahdollista keskiaikais-rekvisiittaa, mutta myös perinteisiä käsitöitä. Kylässä on monta aukiota, jonka lavoilla esiintyy jatkuvasti taiteilijoita. Paljon myös lapsille suunnattua ohjelmaa.

1-IMG_1164Kylässä myös asuu väliaikaisesti ”klaaneja”. Telttoihin voi kurkkia sisään ja katsella, miten ritarit säilyttävät haarniskoitaan. Kylässä on myös työnäytöksiä. Sieltä löytyy hammaslääkäriä, miekan takojaa, korujen tekijää jne.

Kaltenberg_zelt”Asukkaat” ja asiasta kiinnostuneet ovat pukeutuneet asianmukaisella tavalla. Nettisivuilla luki, että jos tulet kunnon asuissa, jätä ase kotiin, vaikka rekvisiittaa olisikin. On ne ihanan eksoottisia, nuo linnanneidon asut ja ritarit! Siinä tuli kuitenkin katsottua hieman säälien, kun asteet olivat kuitenkin hellelukemissa…

Kaltenberg_ritter

Huomenna lisää tunnelmia ritarifesteiltä!

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Kaltenbergin ritareita

  1. Turussakin järjestetään Keskiaikamarkkinat, mutta ne kyllä kalpenevat näiden rinnalla. On hienoa, että keskiaikaa ja historiaa ylipäätään elävöitetään näin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s