Ulkoilma-leffassa

Saksalainen ja suomalainen kesä eroavat iltalämpötiloissa. Täällä leutoja iltoja riittää, eikä hyttysistä ole tietoakaan. Mukavaa.

1-IMG_1081Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa ulkoilma-elokuvia. Täällä illat pimenevät kuitenkin yhdeksän jälkeen, joten valkokankaalta näkyykin jotain. 12 euron hintaan sai löhötuolin ”parketilta”, taaemmalla samoja tuoleja oli 11 eurolla. Jos halusi makoilla omalla viltillä sivummalla, sai lipun 9 euron hintaan. Paikan päältä sai vuokrata myös vilttejä ja sateenvarjoja. Leffa vedetään nimittäin läpi säällä kuin säällä.

Parasta oli kyllä tarjoilu. Mikäpä sen mukavampaa kuin juoda olunen tai kaksi leffan lomassa. Tarkkoja tosin olivat laukkujen tarkistuksessa: jopa vesipullot takavarikoitiin. Mikään ei ole niin kitsas kuin saksalainen, mutta harvemmin olen kuullut salapulloja tuotavan mukanaan.

Ai se leffa? Kävin katsomassa dubbaamattoman ”Her”. Millähän nimellä vaan mahtaa Suomessa kulkea… Se oli, öööh, erilainen. Tietokoneeseen, anteeksi – käyttöjärjestelmään rakastuminen ei ihan omaan kokemuspiiriin kuulu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s