Blogi-aktiivisuus hakusessa

Jotenkin on tuo aika aina kortilla. Postauksia on enemmänkin kirjoituslistalla, mutta jotenkin ne vaan jäävät sinne ajatusten tasolle. Sen takia vinkkaisinkin, että yritän olla aktiivisempi blogin Facebook-sivuilla, jonne laitan vähän pienempiä ajatuksia sekä ilmoitukset, kun uusi postaus ilmestyy blogiin. Tykätkääpä sivuista, linkki tuossa oikealla!

Toinen vinkki on – varsinkin lapsellisille – että olen aloittanut bloggaamisen myös Münchnenin Suomi-koulun sivuilla (klikkaa tästä). Tahti on hitaampi, ehkäpä noin kerran viikossa, mutta jos haluat näkymää Suomi-koulun toimintaan ja ulkosuomalaisiin lapsiin, sieltä löytyy!

SKblogi

Arki täällä siis jotenkin kiireistä, yleinen asenteeni on ”Mikä ei tapa, se vituttaa”, kuuma viikonloppu tulossa, manikyyrissä pitäisi käydä ja siivotakin pitäisi, eikös. Ensi viikolla alkaa koululaisilla kahden viikon helluntailoma, joka tarkoittaa sitä, että Mies ja Tytär lähtevät Suomeen. Minä jään yksikseni tänne. Parin viikon ajan minut sitten löytää sohvalta kirja kädessä ja viinilasi toisessa. Tutut, saa vaivata!

Mutta postauksia tulossa – heti kun saan Suomi-koulun uutiskirjeen tehtyä valmiiksi, pään kirjoituskuntoon ja kun olen saanut ne miljoona odottavaa kuvaa työstettyä. Huoh.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s