Snooker livenä

Kerroinkin aikaisemmin, kuinka olin ylpeä siitä, että onnistuin löytämään hieman erilaisen isänpäivälahjan. Ei kalsareita vaan snookeria! Ottelu oli eilen ja illalla odottelin sitten Miehen raporttia ainutlaatuisesta kokemuksesta. Oletus oli, että jos snookeria on kotona telkkarista illat pitkät ainakin sivusilmällä seurattu, eiköhän se livenä myös mielenkiintoista ole.

snookkeri

Ensimmäinen varoitus tuli illanmittaan tekstiviestinä: ”Olutta saa liian harvoin”. Hmm… Juu, olihan hänellä ollut pitkä päivä ulkosalla takana. Johtuisikohan siitä se kommentti?

Sitten Mies kotiutui. Huokaisi syvään. Ei ollut maailman jännittävin ilta. Matsien aikana ei voinut liikkua, ettei häiritsisi pelaajia. Ei saanut tietysti jutellakaan. Olut-tuoppi oli sen verran pieni, että riitti kymmeneksi minuutiksi. Ottelu vaikutti hieman järjestetyltä. Pimeä sali, hiljaista – lopputuloksena vieruskaveri nukahti. Lajiin vihkiytyneille ilta oli ilmeisesti elämys, mutta maallikoille se oli liikaa.

Ammatti-snooker ei siis ole välttämättä katsojaystävällinen laji. Kotona telkkarista katsoen – siinä puhelinta samalla räpeltäessä – se ilmeisesti menee, mutta live-ottelut jääköön muille. No, ainakin Mies voi sanoa, että on nyt sellaisenkin kokenut!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Snooker livenä

  1. Tämä blogisi pääsee ehdottomasti pakkolukeasäännöllisesti-listalleni. Sinulla on mukava tyyli kertoa elämästä siellä, tätä on ilo lukea. Löysin tämän äsken, ja luin tuonne joulumarkkinoille saakka, sitten tulin liian katelliseeksi sitä miten hienoja tapahtumia nuo ovat. Ehkäpä niille vielä joskus pääsenkin.

    Miten saksassa isänpäivää yleensä juhlitaan? Ja kiitos vielä tästä mainiosta blogistasi.

    Venla

    • Kiitos, Venla, kauniista sanoistasi! Saksassa isänpäivää juhlitaan yleensä miesten kesken. Kantavat pikkukärryillä kaljaa ympäri kaupunkia. Männertag!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s