Luksus-kinossa

Helatorstai. Tytär hyppii seinille. Mitä tehdä? Leffaan, jookos!

Münchenin keskustan leffateatteri on ihan pakattu. Katsomme jonoa ja päätämme jättää leffaillan väliin. Vaellamme aukiolle ja huomaamme, että kappas, toinen teatteri!

gloria

Gloria Palast onkin ihan eri maata. Ostamme teatterin ulkopuolelta liput ja ihmettelemme hintaa. Miksi ihmeessä tiketti maksaa puolet enemmän (20€) kuin normaali lippu??

1-IMG_1023

Alkaa selvitä. ”Haluatteko mahdollisesti laittaa takkinne narikkaan?” Narikka leffateatterissa – check. ”Alkudrinkki olisi vadelma-kuohuviini, olkaa hyvä!” Hintaan sisältyvää drinkkiä ei olekaan koskaan tullut vastaan. ”Voitte tietysti tilata tuosta baarista lisää, mutta tarjoilija tulee toki ottamaan tilauksenne vastaan myös teatterisalissa.” Jaa mitä?

1-IMG_1026

Nahkaistuimet. Säädettävä selkänoja. Istuin erittäin leveä. Jalkatuoli. Pöytä jokaiselle tuolille. Käsinojat voi vetää istuinten välistä pois. Leveät käytävät.

1-IMG_1022

Ja kyllä, tarjoilija tulee ottamaan tilauksen vastaan. Miehelle vehnäolut, minulle Hugo, Tyttärelle popcornia. Olisi mieli kyllä tehnyt ottaa noita yläkuvassa olevia luomuksia, mutta kun just oltiin syöty. Ensi kerralla kyllä tuollainen torni lähtee mukaan.

1-IMG_1027

Kun kello lähestyy leffan alkamisaikaa, nousee lavalle mies, joka toivottaa kaikki tervetulleeksi elokuviin. Kertoo että vielä on aikaa tilata, käskee ottamaan rauhallisesti tänä ihanana lomapäivänä ja nauttimaan. Hih, eipä tätäkään ole ennen tullut vastaan. Ajatella, noinkin yksinkertaisella asialla kuin muutamalla sanalla ennen leffan alkua sai hyvän mielen asiakkaille.

Nyt siis olimme siellä Tyttären kanssa, mutta tuota voisi harkita ihan Miehen kanssa deitti-illalle. Valitettavasti siellä leffat ovat vain saksaksi dubattuina ja me olemme suosineet niitä original versiota. Huoh. Mutta voimme siis suositella Gloriaa. Pieni luksus arjessa on aina ihanaa!

 

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Luksus-kinossa

  1. Jestas sentään, mikä mahtava idea! Joku on hiffannut hyvän markkinaidean! Olo on tuolla varmaan kuin Cleopatralla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s