Majoitusvinkki: Burg Schwaneck

Voisin esitellä teille kivan yöpymispaikan Münchenissä. Nuorisohostelli ei tosin ole keskustassa, mutta kiva ja eksoottinen paikka muuten: Burg Schwaneck.

burgschwaneck

Minulle suomalaisena on kaikki linnoihin liittyvä aina eksoottista. Tämä nuorisohostelli on pikkulinna, tosin vasta 1800-luvulta. Mutta juu, siellä oli torni ja kaikki!

IMG_0861

Huoneet ovat tavallisen hostellihuoneiden näköisiä kerrossänkyineen. Huoneissa on lukolliset kaapit ja suihku/vessa (avaimellinen) on jokaiselle huoneelle käytävällä. Kaikki on siistiä. Minä olin linnassa 40 lapsen kanssa, joten olimme vuokranneet viikonlopuksi pari 10 hengen ja loput 4 hengen huoneita. Meille just passeli.

IMG_0882

Linnan kohokohdat minulle olivat Ritarisali, ranskalainen puutarha ja ylipäätänsä linnan ulkokuori. En edes ehtinyt käydä koko linnaa läpi taikka luontopolulla. Mutta voisin kuvitella, että jos tuonne privaatisti menisi, ihailemista löytyisi vielä lisää.

IMG_0840

Linna sijaitsee Pullachissa, joka on parinkymmenen minuutin junamatkan päässä Münchenin keskustasta. Asemalta linnalle ei ole pitkä matka. Ympärillä on metsää, polkuja, Isar-joki, yksi Münchenin komeimmista Biergarteneista ja maauimala. Voisin ihan hyvin kuvitella viettäväni siellä yötä muksun kanssa – sellaista luontomatkaa kaupungissa.

IMG_0941

Huom – linna on tosi suosittu, joten varaus pitää tehdä ajoissa!

 

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Majoitusvinkki: Burg Schwaneck

  1. Paluuviite: Kuvausta seuratessa | Finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s