Kevään kirpparikausi

Ihanaa, se on Saksan kirpparikausi, josta jo kirjoittelinkin viikko sitten (klikkaa tästä). Lupasin mennä Münchenin Suomi-koulun kirpparille myymään Tyttären vanhoja vaatteita sun muita. Mites kävi?

IMG_0766

Hyvin kävi. Tämä kirppari järjestettiin ensimmäistä kertaa, joten se oli todellista arpapeliä, osaisiko sinne porukka eksyä. Mainostimme kirpparia Facebookin, nettisivujen ja sähköpostin välityksellä suomalaisyhteisölle sekä flyereiden ja lehtimainosten kautta naapuristolle. Kyllä siellä sitten jonkin verran porukkaa kävikin, mutta ensi vuoteen riittää kyllä petrattavaa.

IMG_0768

Minun kasastani kävi kaupaksi kaikki suomenkielinen – oli kirjoja, dvd’tä ja CD’tä. Pelit lähtivät, vaatteita jonkin verran. Tulin muutamaa kassia kevyempänä kotiin, joten hyvä niin.

Seuraavana viikonloppuna oli Tyttären entisen Kindergartenin kirppari, jonne menin loppujen tavaroiden kanssa. Saalis oli huomattavasti huonompi, rahaa tuli noin puolet vähemmän mitä suomalaiselta kirpparilta. Ei se mitään, eipä sinne varsinaisesti rahaa tekemään oltu mentykään.

IMG_0767

Nyt sitten vain syksyn kirpparikautta odotellessa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s