Vaatimattomuus ei kaunista

Käyn nyt siis työkkärin maksamaa kurssia seuraavat kolme kuukautta. Socialmedia Marketing -kurssilla me markkinointi-ihmiset päivitämme osaamistamme tähän päivään. Kurssi on kokopäiväinen, joten tämmöistä Rouva Kotirouvaa melkolailla haukotuttaa siinä iltapäivän tunteina…

kurssi

Onneksi kurssi on kiinnostava. Huomasin, että kyllähän minä oikeastaan näitä asioita jo osaankin. Kerroin esimerkiksi muille, miten pidän blogiani WordPress-ohjelmalla, miten linkitän sitä erilaisiin foorumeihin ja Facebookiin, miten blogin tilastoja kannattaa pitää silmällä. Kerroin näkemyksiäni yritysten ja yhdistysten näkymisestä sosiaalisessa mediassa. Uutta asiaa muille, minulle arkipäivää.

Mutta miten hassua se onkaan, että omaa osaamistaan epäilee niin suuresti. Siihen tarvitaan joku ulkopuolinen kertomaan, että minähän tiedän, osaan ja mielipiteilläni on painoarvoa kokemusteni ansiosta.

Onko tämä sitä yleistä suomalaista vaatimattomuutta vai osa minun persoonallisuuttani? Tarvitsen näköjään säännöllisesti sitä potkaisua persuuksille.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Vaatimattomuus ei kaunista

  1. Uskoisin, että kyse on aikalailla suomalaisesta vaatimattomuudesta. Itse olen vielä keskimääräistä vaatimattomampi ja pomo aina sanoo, että ota vaan agressiivisempi ote asioihin. Ulkomailla oppii tuntemaan kyllä itseään paremmin ja tässä suhteessa huomaan, että Saksassa ei pidä olla liian vaatimaton vaan on tuotava enemmän itseään ja osaamistaan esille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s