Kirpparille

Minulla on hieman kaksijakoinen asenne kirppareita kohtaan. Juu, kannatan kyllä kovasti. Täällä meidän kaupungissa on kaksi isoa kirpparisesonkia, jolloin joka koulun ja Kindergartenin pihalla on viikonloppuisin pöydät pystyssä. Nyt on se kevätsesonki meneillään ja minäkin sortteeraan lastentavaroita poismyytäväksi.

IMG_0725

Tuossa kuvassa näkyy alkua – ei vielä vaatteita ollenkaan. Melko rennolla ranteella lappaan tavaroita kaapista pusseihin. Tyttö kasvaa ja kiinnostuksen kohteet muuttuvat. Sentimentaalisuutta minulla ei pahemmin ole. Kuitenkin jonkin vauvakirjan aion vahingossa kellariin viedä varastoon.

Niin. Siis ihana on myydä, päästä eroon tavaroista. Toivottavasti ne vaan menevät kaupaksi. Mutta itse en tykkää pahemmin kirppareita penkoa. Asenne käytettyjä tavaroita kohtaan on ihan ok – ei minulla tarvitse uutta tavaraa aina olla – mutta se sekasorto ja penkominen siinä mättää. Haluan, että etsimäni tavara on selkeästi esillä eikä kauhean kasan alla.

Huomenna on Münchenin Suomi-koulun kirppari, jonne siis olen varannut pöydän. Aion yrittää järjestää pöytäni mahdollisimman selkeäksi, laitan lappuja näkyville, että minkä kokoista lastenvaatetta eri kasoista löytyy jne. Tosin kun tuota eteisessä lojuvaa pussikasaa katselee, niin taitaa olla järjestyshaaveet ihan turhaa.

Kysymys kuuluu, olenko sittenkin joku järjestysfriikki??

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Kirpparille

  1. Paluuviite: Kevään kirpparikausi | Finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s