Parempiin suihin

Olen tainnut kertoakin, että Miehen vatsa ei kärsi jauhotuotteita ja maitotuotteetkin taitavat olla vähän niin ja näin. Keliakiaa ei ole, testattu on, mutta olo on vain kuulemma parempi ilman vehnää.

IMG_0316

Kevät on Miehellä allergia-aikaa. Makaa surkeana nenä vuotaen, soittaa minulle ja sanoo, että pitää nyt tuoda jotain hyväskää leipomosta. Hmmm, ja mitähän se olisi, kun ei sitä vehnää saanut olla mukana??

IMG_0317

Münchenin keskustassa kävelykadulla on Maelu-niminen kahvila/konditoria. Täyttä luksusta, hinnat huipussa. Ja sen ohi sitten satuin kävelemään juuri kun Mies pyysi tuomaan parempaa mieltä leivosten muodossa.

Sinne sitten. Neuvoteltuani hetken myyjän kanssa päädyimme juustokakkuihin, macaroneihin ja moussea sisältäviin leivoksiin, niissä kun sitä pohjaa ei ole nimeksikään.

IMG_0318

Hyvin menivät Miehen suihin. Tuli parempi mieli ja ei ilmeisesti sekoittaneet mahaa paljon. Kauniilta näyttivät ja hyvältä maistuivat.

Joskus vaan hyväskä auttaa, ei mikään muu.

2 ajatusta artikkelista “Parempiin suihin

  1. Kyllähän noista tulee hyvä mieli jo pelkästään katselemalla! Mutta ehkäpä maun kanssa elämys on kokonaisvaltaisempi… 😀 Nam!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s