Rivassa

Olimme siis muutaman päivän Garda-järven ihanassa valossa. Eihän siellä ollut kuin sellaista parisenkymmentä astetta lämmintä, mutta kummasti riitti. Ihan kuin lomalla olisi ollut.

IMG_0440

Gardalle ajaa täältä sellaisessa 4 tunnissa. Emme jostain syystä ole sinne näinä Saksan vuosina aikaisemmin menneet. Olin vain ajatellut kauhulla ruuhkia viikonloppuisin autobahnoilla ja turistien täyttämiä kaupunkeja. Pah. Olin aivan nyt Gardan lumoissa.

IMG_0445

Päädyimme Riva del Gardaan, joka on ihan pohjoispäässä. Satuin löytämään näin off-seasonilla 4 tähden hotellin kohtuuhintaan ja saimme vielä huoneeseen upgreidauksenkin. Ja kun Miniclub oli lapsille tarjolla, ei voinut kuin tyytyväinen olla!

IMG_0625

Meillä on siis selvä jako lomatouhuissa. Tytär lapsikerhoon, Mies pyörän päälle, minä hengaan. Tällä kertaa piti lukea kirjaa online-markkinoinnista. Hieman se häiritsi lomailua, mutta päivässä kirjan luki. Siinä jäätelönsyönnin ja kahvittelun lomassa.

IMG_0586

Eli suositella voin lämpimästi. Riva on kiva kaupunki ja Resort Du Lac et Du Parc on mahtava hotelli ihanine yksityispuistoineen ja monine uima-altaineen. Suosittelen varsinkin kylpylän kasvohoitoja.

Italia. Nannaa sielulle.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s