Huijattu juoksu

Tytär oli lasten liikuntapäivillä ja meillä oli Miehen kanssa aikaa. Aurinko paistoi, joten Mies houkutteli, että lähdettäiskö kävelemään puistoon. Minä sanoin joo.

IMG_0129

Englischer Garten on yksi maailman suurimmista kaupunkipuistoista. Raitista ilmaa, ajattelin ja laitoin lenkkaritkin jalkaan. Ajattelin, että jos siellä on talvella kuraista. Hurautimme autolla viitisen minuuttia ja perillä oltiin.

IMG_0134

Ihan selkeesti se sanoi, että kävelemään. Mistään juoksulenkistä ei ollut milloinkaan mainintaa. Ja sitten se Mies ottaa autosta ulos tullessaan ulkotakin pois ja alta paljastuu täysi juoksuhikiasu. Tiedätkös, sellaiset oikein pinkeät trikoot ja ohutta paitaa vaan päällä. Mitä vttua??

IMG_0128

Hophop, kuului ja sitten mentiin. ”Vähän etukenommassa saisit juosta.” ”Ja pikkuisen lyhyempiä askelia vaikka.” ”Nyt mennään vähän lujempaa viisi minuuttia ja sitten kävellään.”

IMG_0135

Mä en ollut missään vaiheessa mihinkään juoksulenkkiin sitoutunut. Läähätin samaa tahtia niiden miljoonien koirien kanssa, joilla oli samaan aikaan puistossa kokoontumisajot. Se huijas ihan täysin mut tähän hommaan. Tunnin verran kierrettiin pitkin puistoa. Mies veti suurinpiirtein kahdeksikkoa mun ympärillä, kun vauhti ei ollut ihan saman tahtista.

IMG_0133

Ikinä en enää luota Miehen sanaan. Ihan vaan kävelylle. Pah!

 

 

5 ajatusta artikkelista “Huijattu juoksu

  1. Voi ei! Tämä on valitettavan tuttua toimintaa myös minun mieheltäni – nykyään suhtaudun varauksella hänen suunnittelemiinsa lenkkeihin. Meillä ongelma ei ole se, että minut huijattaisiin juoksemaan, vaan matkan pituus vaan tuplaantuu matkan varrella 😦 Esim. Mitä jos lähdettäisiin 5 km lenkille? Kestää vain noin tunnin? Pliis! – Loppujen lopuksi ollaan noin 15 km retkellä, joka kestää koko päivän…

  2. Kympin pisteet sun miehelle!!! Hyvä, hyvä!! Joksemaan siitä vain, sielun parasta terapiaa ja pitää kilot kurissa!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s