Paulan 11 kysymystä

Ihana Paula Kaliforniasta oli jo marraskuussa haastanut minut. Hups. 11 kysymyksen haasteeseen olen jo aikaisemmin vastannut, joten säästetään teidät ainakin niiltä 11 minusta kertovalta detaljilta. Vastaan sen sijaan Paulan kysymyksiin.

IMG_3304

1. Onko ollut hyvä päivä tänään? Mikä oli parasta?
Oli ihan kohtuullinen päivä, kiitos kysymystä. Otin päikkärit, laiskottelin ja olin siivoamatta, kävin puhetreffeillä Björnin kanssa, kuskasin Tytärtä balettiin, kävin suutarilla, hain take-awaytä illallliseksi ja join glühweinia. Parasta oli rauhallinen kahvihetki kirjakaupassa.
2. Miten aiot viettää joulua karnevaalia?
Joulu meni jo, joten keskitytään seuraavaan juhlaan. Karnevaali-aika ajoittuu tuohon koululaisten talvilomaan maaliskuun alussa. Ajattelin juhlia alkuviikon karnevaaleja kotikaupungissa ja mennä loppuviikosta lomalle Köpikseen.

IMG_2942

3. Mitä odotat ensi tältä vuodelta?
Energian purkamisen kohteen löytymistä – oli se sitten työ tai harrastustoiminta. Tyttären kehityksestä iloitsemista. Miehen kanssa hyviä hetkiä.
4. Mikä on seuraava matkasi ja minne se suuntautuu?
Ainoat todelliset lentoliput taskussa tällä hetkellä ovat Manchesteriin ulkosuomalaisparlamentin aluekokoukseen huhtikuussa. Keväällä pitäisi kuitenkin matkata ainakin Tanskaan ja Suomeen.

IMG_5400

5. Oletko hyvää pataa naapuriesi kanssa?
Moikkaamme. En sen kummemmin tunne heitä. Viereisen asunnon venäläispariskunta ilmeisesti muutti, mutta en tiedä onko edes uutta tullut tilalle.
6. Missä uskot olevasi 5 -vuoden kuluttua elämässä?
Se olisi niin ihanaa kuvitella, että sitä kehittyisi ja kasvaisi ihmisenä koko ajan. 45 vee kuulostaa kyllä melkoisen aikuiselta. Jos sitä vaikka töissä olisi edes. Ja olisi täti. Voisin kyllä kuvitella hyvinkin, että asuisimme vieläkin Münchenissä, mutta toivottavasti isommassa asunnossa (jota saisi Miehen luvalla sisustaa).

IMG_5328
7. Mitä asiaa kadut juuri nyt?
Kahvilassa oli vanhempi rouva – tosin vasta sellainen 60 v – mutta hänellä oli ilmeisesti alzheimerin tauti. Kädet tärisivät hallitsemattomasti ja liikkeet olivat tosi hitaita. Olisi pitänyt mennä kysymään, olisiko voinut jotenkin auttaa.
8. Ketä haluaisit juuri nyt kiittää ja miksi?
Haluaisin kiittää Outia Suomessa – tiedät kyllä miksi. Otan suhun pian yhteyttä ja skypetellään viikon sisällä, tiedät kyllä miksi.
9. Mikä on ollut parasta tässä vuodessa?
Parasta näinä tammikuun muutamana hassuna viikkona on ollut Tandem-opiskelun löytö. Olen saanut tutustua ihmisiin ja treenata kieliä. Ja mitä parasta, huomata että kyllähän mä tämän saksan hanskaan.
10. Tapaatko tehdä uuden vuoden lupauksia ja jos niin millaisia?
En tee yleensä uuden vuoden lupauksia. Joskus olen laittanut itselleni jotain päämääriä, mihin pyrin vuoden aikana.
11. Tykkäätkö blogihaasteista?
Juu, antaa tänne tulla vaan!

IMG_5385

Kiitos Paulalle haasteesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s