DYI-Mies

Meillä on hieman tilanpuutetta. Tavaraa tursuaa niin joka paikasta eikä kaappitilaa enää ole. Työhuone on sellainen dumppauspaikka, mutta Miehen pitäisi siellä ihan oikeasti töitäkin tehdä, hänellä kun on kotitoimisto. En tiedä, mikä kamelin selän lopullisesti katkaisi, mutta eräänä päivänä meille ilmaantui kasa puutavaraa.

”Teenpä sängyn”, Mies ilmoitti.

IMG_0105

Ongelmahan on siinä, että meillä on 120 cm levyinen patja, joka ei ole niitä tavallisimpia mittoja Saksassa. Eli siihen ei vaan löytynyt mistään sellaista sänkyä, jossa olisi vetolaatikot alla. Tähän mennessä patja on maannut lattialla sellaisen listan päällä työhuoneessa, joka toimii satunnaisesti myös vierashuoneena.

Ja se Mies tosiaan teki itse sen sängyn.

IMG_0122

Ennen vanhaan eihän se ole ollut mies eikä mikään ellei omaa taloa rakenna, mutta eiköhän tuo ajatus ole niin mennyttä päivää. Se että joku ylipäätään osaa jotain käsillään tehdä, on minulle ihmetys. Kyllähän minä tuon Mieheni ihan näppäräksi tiesin, mutta en tajunnut, että se ihan tosissaan osaisi jotain tehdä.

Vielä sänky odottaa vetolaatikoiden pyöriä ja ehkä maalausta. Sitten olisi sekin projekti valmis. Sängyn alle kyllä mahtuu vaikka mitä pois silmistä.

On se vaan eri mies.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “DYI-Mies

  1. On se!! Muistakkos hänen tekemän kirjoituspöydän? Ja onko toi rakentelu vaihtoehto toimistopäivälle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s