Säästöä

Oottekos käyneet kuinka paljon alennusmyynneissä? Mä en koskaan löydä alennusmyynneistä itselleni mitään. Nytkin on tullut haalittua lähinnä Tyttärelle kaikkea. Se kasvaa.

Naapurit ovat laittaneet postilaatikkoonsa mainoskieltolapun. Mä en aikoinani sitä tarkoituksella laittanut – mainoksista oli hyvä tutustua saksankieleen. Nykyään selailen kasan harvakseltaan läpi ja hyvin harvoin lähden mainoksen perässä minnekään. Nyt kuitenkin satuin katsomaan Karstadtin lehtisen ja sieltä löytyi kaipaamani villainen ruskea perustalvitakki alennuksessa.

IMG_0121

Siis siitähän lähdetään, ettei se hinta merkitse mitään vaan se alennus! 129 euron takki lähti lopulta 55 euron hintaan. Kiitos kaunis. Lisäksi siihen sopii kivasti vanha karvakaulukseni (huom. tekoturkista) , joten nyt on taas siistimpi talviasu plakkarissa.

IMG_0117-001

(Naiset, muistattehan, että kaikki hihassa ym ulkopuolella näkyvissä paikoissa olevat merkkilappuset raksitaan pois ennen käyttöä! Liian paljon taas tullut kaupingilla vastaan takkeja, joissa lukee ”100% wool” ym. Niitä ei tarvitse muiden tietää…)

Taas saa siis kehuskella miehelle, että voi vitsit kun tuli taas säästettyä!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s