Hiltonin tasotestaus

Kerronpas vähän meidän uudesta vuodesta. Yritin itsekseni miettiä, minkälaisia uuden vuoden kokemuksia minulla on ollut, mutta mitään merkittävää itseasiassa ei tullut mieleen. Kotibileitä ties missä maassa.

IMG_0047

Tänä vuonna pidimme saman tylsän linjan ja vietimme uudenvuodenaaton lentokenttä-hotellissa. Lento takaisin Saksaan oli kahdeksalta aamulla, joten parasta olla tikkana kentän lähettyvillä. Hiltonista on tullut meidän vakihotelli, kun lennot Suomeen tai Suomesta tuppaavat olemaan omituisina aikoina. Kätevä sijainti ja kivat huoneet.

Ajattelin, että syödäänpä hyvin. Hotellin ravintolan ruuista ei ollut mielikuvaa, koska viimeksi taisimme syödä ilta-kymmeneltä. Siinä vaiheessa kaikki kelpaa. Hiltonin tarjoilijat tuntuivat olevan aina ammattimaisia, sen muistin.

Otin menun. Mikä floppi. Sellaista tekogourmeeta. Omituisia yhdistelmiä, jotka eivät käytännössä toimi ollenkaan. Kampasimpukat ihme mössöä, lohi kuivaa, risotto muistutti maultaan lähinnä puuroa. Tarjoilija antoi onneksi oivan viinisuosituksen, mutta se tuskin pelasti kokonaisuutta.

Suivaantuneena menin baariin. Että jos joku drinksu saisi taas hyvälle mielelle. ”Ai ei drinkkilistaa? Voisitko suositella sitten jotain. Mieluiten jotain makeaa”, sanoin baarimikolle.

Mielikuva Hiltonista on, että kyllä se jonkun tasoinen hotelli pitäisi olla. Että ammattilaisia varmaan täynnä, varsinkin kun kansainvälisen lentokentän yhteydessä sijaitsee. Arvatkaa siis, mitä baarimikko suositteli minulle?

Pina Coladaa.

Ei voi mun mielestä nolommaksi ammattilaisen suositus mennä.

 

Mainokset

7 ajatusta artikkelista “Hiltonin tasotestaus

  1. Me oltiin Hiltonissa vuorokautta aiemmin, ja ystävän varoitusten perusteella nautittiin terminaalin antimista. Hänen mielipiteensä oli jokseenkin sama kuin sinun. Toinen kritiikin paikka on 10 euron maksu wifista – eikä tasan maksettu. Vai onko se tavallistakin Suomen hotelleissa, että wifista joutuu maksamaan melkein 10% huoneen hinnasta? Amerikassa en edes valitsisi hotellia enkä motellia, jossa wifi ei kuulu hintaan.

    Huoneesta tykättiin mekin, ja toki mennään sinne uudestaan jos hinta on yhtä hyvä kuin tällä kertaa: samoissa muiden lentokenttähotellien kanssa, bonuksena tietty kävelymatka terminaaliin.

    • Hiltonin aamiaishinta tökkii myös. Sen takia käymmekin lentokentän alakerroksessa olevassa buffeessa, joka on henkilökunnan suosiossa. Hyvä aamiaistarjoilu ja kohtuulliset hinnat. Heti siinä Hotelli Glon vieressä!

  2. Et huomaanut pyytää Pina Coladaa ilman alkoholia. 🙂
    Voisit lähettää kurillasi baarimikolle reseptin, jos hänellä ei ole. :)http://www.cocktailscout.de/cocktail_Pina_Colada_calkoholfrein_rezept_304.htmldaa ilman alkoholia!

  3. Tuo tekogourmet on niin osuva sana – joskus olen oikein ihmetellyt, miksi jotain hyvin erikoista aineosaa edes tarjotaan suomalaisena. Olen ollut Hiltonissa muutaman yön ja se on todella hyvä sijainnin suhteen (ja jos voi törsätä, niin heillä on myös huoneita omalla saunalla !). Viime kerroilla olen ollut Holiday Inn lentokentällä, joka on hieman kauempana mutta muistaakseni netti kuului hintaan ja olihan se myös vähän edullisempaa.
    Vielä tuosta tekogourmet – yleensä se kalakeitto on ihan syötävää vaikka ei ehkä tunnu niin ravintolaruoalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s