Silmät auki Olympia-puistossa

Suomen vierailun yllätys oli se pimeys. Olisi luullut, että sen olisi muistanut, mutta silti se yllätti. Etelä-Saksassa on kuitenkin tottunut, että klo 7.30 aamulla herätessä on ihan kirkasta ja Suomessa tuntui, että hämärä kesti koko päivän. Tietysti lumettomuus vielä korosti pimeyttä.

IMG_0048

Kun saavuimme takaisin Saksaan, huomasin, että pidin silmiä todella auki. Imin valoa. Aurinkoa arvosti taas ihan toisella lailla. Menimmekin koko perheen kanssa heti Olympia-puistoon kävelylle.

IMG_0054

Kävelimme mäelle katsomaan maisemia. Kotitalon takaa pilkottivat vuoret.

IMG_0060

Olympia-puistossa piti olla 1.1. maailmancupin pujottelukilpailut, mutta ne oli jouduttu perumaan lumen puutteen vuoksi. Puiston järvi oli kuitenkin tyhjennetty kilpailua varten ja betonipohjalla sai käydä ihmettelemässä, että näinkös matala se järvi onkin.

IMG_0059

En ota aurinkolaseja käyttöön hetkeen. Antaa vaan paistaa suoraan silmään!

4 ajatusta artikkelista “Silmät auki Olympia-puistossa

  1. Tämä valoisuus on tosiaan luksusta täällä Baijerissa! Nyt joulu-tammikuussa on ollut monta ihanaa aurinkopäivää, niiistä on ollut mukava nauttia.

  2. Samaa mietin itsekin. Olin aivan järkyttynyt, kun ajelimme välipäivinä pitkin Etelä-Pohjanmaata. Kai se on juuri tuo lumettomuus, joka vielä korosti asiaa, plus että siellä keskellä maaseutua ilman mitään kaupungin valoja on vielä jotenkin sata kertaa pimeämpää kuin täällä. Brrrr. Eipä tällä hetkellä haittaa tämä asuinpaikan sijainti pätkääkään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s