Tollwoodin taikaa

Tollwoodin joulumarkkinat ovat yksi perinteinen vierailukohde Münchenissä. Oktoberfestin alueelle nousee muutama halli täynnä käsityökauppiaita ja ruokakojuja.

IMG_6544

Tänä vuonna minulla oli mielessä, että josko sellaisen joulutähtilampun ostaisi. Mitään ei kuitenkaan matkaan tarttunut. Kuvittelin mielessäni Miehen mulkoilut… Hän ei arvosta joulukoriste-innostustani. Kumma juttu. Eikös kaikki miehet ole ihan innosta piukeena joulun aikaan?

2013-12-16

Kaikenlaisia ihanuuksia olisi tarjolla ollut. Mutta kun siellä oli ehkä yks tai kaks muutakin ihmistä… Saksalaiset jaksavat sinänsä jonottaa ilman hermostumisia. Tunnelma oli Tollwoodissa hyvä, vaikka käytävillä ei paljoa kääntymään pystynyt. Oli vaan kuljettava lauman mukana. Oliskohan sitä ne alueen ympärillä olleet aitausmaalauksetkin tarkoittaneet? Ammuu!

IMG_6523

Tollwoodin tarjonta oli samanlainen kuin viimekin vuonna. Mietin jonkinlaisia keiju-lahjoja Tyttärelle, mutta sillähän on kuitenkin niitä niin tuhat ja sata. Mutta kun pikkutytöille on niin ihana ostaa lahjoja, eikö?

2013-12-161

Parempi keijut kuin buddhat. On se kyllä kumma, että Tollwoodissa löytyy aina ainakin yksi erilaisiin buddhiin ja muihin itämaisuuksiin keskittynyt kauppias.

IMG_6536

Toinen erikoisuus buddhien lisäksi on kaikenlaiset arabialaiseen vivahtavat tuotteet. Marokolla on ilmeisesti Saksassa paljon ystäviä ja kauppa käy.

2013-12-162

Viimeisiä päiviä viedään. Lennähdämme jouluksi Suomeen, emmekä aio ottaa omia lahjojamme sinne mukaan. Entinen Saksan Postin juuttisäkki taitaa täyttyä taas mystisellä tavalla lahjoista ja se löytyy sitten eteisestä kun tulemme ensi vuoden puolella kotiin.

IMG_6541

Kunhan se matka vaan menisi hyvin eikä matkalaukut katoaisi!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s