Saksittelua

Täällä tulee harvemmin oven taakse koputtelemaan kaupustelijoita tai kerjääjiä. Voisin kuvitella, että se olisi jopa enemmän tai vähemmän kiellettyä. Ja tietysti se, että asumme kerrostalossa vähentää satunnaisia kulkijoita, koska alaovesta ei ilmoittelematta pääse.

IMG_6371

Tänään ovikello kuitenkin soi ja avasin sen essu päällä kesken piparitaikinan teon. ”Veitsiterottamosta, päivää. Sattuisiko teillä olla teroittamisen tarpeita?” Herra Teroittaja ilmoitti, että hän tarjoaa palvelujaan samantien. Ilmeisesti oli auto ja värkit lähellä, joten nyt saisi kaikki hoidettua kerralla.

Meillä on oma veitsenteroitin, mutta sitä on muistettu käyttää vuonna yksi ja kaksi… Mutta ajattelin kuitenkin, että oma Mies loukkaantuu, jos joku sen tontille astuu. Olin kuitenkin juuri eilen korttiaskartelujen yhteydessä manannut saksien huonoa jälkeä. Niitä on ilmeisesti hankalampi meidän teroittajalla hoitaa. Apropoo, saksikasa miehelle.

Vartin kuluttua Herra Teroittaja ilmestyy uudestaan oven taakse. Viidet sakset teroitettuina, kaksikymmentä euroa, kiitos. Kiittelin kovasti ja hän kertoi tulevansa ensi vuonna uudelleen siinä ennen joulua.

Nyt taas kelpaa sakseilla!

[Edit klo 20.48: Mies jättää eriävän mielipiteensä koskien veitsien teroittamista meidän perheessä. Ihan säännöllisesti niitä kuulemma teroitellaan. Niin.]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s