Rauhaisaa tai sitten ei

Kielikurssi on ohi! Kolme kuukautta sen seitsemän tuntia päivässä on hiukka ollut raskasta. Kielinopiskelu käy töistä. Ja kun vielä ryhmämme oli sellainen, että siellä säännöllisesti räiskähdeltiin, ei päivät mitenkään rauhallisia ja tasapainoisia olleet. Olen saanut drama queeneistä tarpeekseni.

IMG_6460

Ensimmäinen päivä kotona. Aamulla Rouva Kotirouva ottaa imurin kauniiseen käteen ja huokaa tyytyväisyydestä, kun koti alkaa näyttää taas kodilta. Mies ei välttämättä pidä järjestystä prioniteettinaan ja kun minä olin päivät pitkät koulussa, koti alkoi näyttää ainakin omaan silmään aivan kaamealta. Kyllä sitä vaan näköjään Kotirouvan standardiin on järjestelemisessä tottunut.

IMG_6462

Nyt siis huoahdetaan pikkuisen. Joulukiireet alkavat painaa päälle, eikä joululahjoihin ole vielä ajatustakaan suotu. Entäs ne joulukortit? Työhakemuksia pitäisi alkaa lähettelemään. Suomenreissu siintää ensi viikolla.

Se siitä kotirouvan rauhaisasta elämästä.

 

Mainokset

8 ajatusta artikkelista “Rauhaisaa tai sitten ei

  1. Onnittelen! Se oli vaativa korkeatasoinen kurssi ja sillä eroteltiin jyvät akanoista. Sinulla on näyttöä siitä, että olet ”belastbar” (sisukas ja sitkeä), mikä on yksi työelämässä pärjäämisen edellytys.

  2. Yhdyn kirjoittamaasi siitä, että kielenopiskelu käy työstä! Kielikurssilla joutuu olemaan 110-prosenttisesti mukana koko ajan, ja jatkuvasti tulee uutta asiaa, jota sisäistää. Työpaikalla kuitenkin yleensä osaa jo ne omat hommat, ja vaikka ne olisivat haastaviakin, on ainakin useimmin sellainen tunne, että ”tämän minä tiedän”, kun taas uutta opiskellessa on koko ajan vähän pihalla… 🙂 Mutta nyt ansaittu joululoma voi siis alkaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s