Harppujuhlat

Meillä meni itsenäisyyspäivä Tyttären koulun konsertissa. Peruskoululaiset (1-4 luokka) esiintyivät ensin näytelmässä ja sen jälkeen oli erilaisilla kokoonpanoilla yläluokkalaisten musiikkiesityksiä.

IMG_6446

Koulussa on sellaiset 80 oppilasta. Minusta oli aivan mahtavaa, että aluksi esitettiin pari kappaletta, jossa jokainen oppilas soitti jotain soitinta. Tytär soitti ksylofonia ja oikein kaksikätisesti. Lisäksi Tyttärellä oli kaksoisrooli näytelmässä, tosin mykkä sellainen. Hän näytteli suvereenisti sekä tähteä että kissaa.

IMG_6447

Musiikkiesityksissä oli paljon kitaransoittoa erilaisilla kokoonpanoilla. Komeasti pojat vetivät No Woman no cry. Odotin kovasti harpunsoittoa ja tulihan se sieltä. Aika vaikuttavan näköisiä pelejä nuo harput ovat.

IMG_6455

Hippikoulu kun se on, ei aikataulu oikein mennyt putkeen. Aloittamaan päästiin puoli tuntia myöhässä ja kun paussisyöminkikin meni pitkäksi, oli lopussa melkoinen meininki, kun väsyneet lapset sokerihuuruissa juoksivat pitkin käytäviä. Onneksi oli lyhyt matka kotiin.

Mutta tuntui olo niin aikuiselta. Oltiin oman lapsen joulujuhlissa. Huoh.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s