Habba anno 2013

Muistattekos vielä Haban? Tämä on se meidän Elf-on-the-shelf tyyppinen pikkutonttu, joka tekee kummia joulukuun öinä. Aamulla saamme aina ihmetellä Haban tekemisiä. Hakusanalla ”Habba” saat esiin viime vuoden blogipostailut.

Se Habba seikkailee meillä taas. Sunnuntaina se oli tuonut Tyttärelle joulukalenterin. Tytär oli tarkkaan kuiskaillut Haban korvaan vaihtoehdot ja oikeeseen hän näköjään valinnassaan osui.

IMG_6433

Haballa oli seuraavana aamuna ilmeisesti identiteettikriisi. Hän halusi olla keijukainen. Keijukaisilla oli sitten kokoontumisajot ja Habba oli myös saanut jostakin hankittua siivet. Ne oli ihan ihkut – hopeiset nimittäin.

IMG_6435

Jotain omituista Haballa on kyllä menossa. Habba halusi taas olla joku muu ja oli printannut Tyttären kasvot omaksi naamiokseen. Vähän creepy tosta lopputuloksesta kyllä tuli…

Meillä oli pitkä keskustelu Tyttären kanssa, että oliko Habba tyttö vai poika. Sillä kun ei edes silmiä näy, koska oli vahingossa tehnyt liian ison tonttulakin itselleen. Tytär päätti, että Habba on tyttö, koska ”sillä on pitkät hiukset, essu ja kikit”.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s