Balettiroosaa

Tytär käy kerran viikossa balettitunnilla.

IMG_6341

Ne on aika ihania, nuo pikkuiset. Vielä saa olla ties missä jumppapuvuissa, mutta joulun jälkeen kuulemma alkaa tosi touhu. Ei enää vaaleanpunaista tai tutuja. Silloin pitää puvutkin olla tietyn määrittelyn mukaiset.

IMG_6339

Tytär on valitettavasti perinyt suvun huonon ryhdin. Olisipa hän perinyt Miehen ryhtipoikageenit, mutta huonolta näyttää. Jospa Tytär balettitunnin kurissa oppisi pitämään itsensä enemmän suorassa kuin minä. Toivoa sopii.

IMG_6346

Viime vuosi oli tanssissa sellaista vapaata Kindertanz-tyyliä. Saas nähdä, mitä tuo baletti tuo tullessaan. Niin kauan kuin Tytär tykkää, kyllä minä häntä kuskaan.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Balettiroosaa

  1. Sinulla on niin ihana ekaluokkalainen. Minä olen ehdoton tanssin fani. Motoriikan ja rytmitajun ohella se kehitää monipuolisesti myös sosiaalisia taitoja, yhteisöllisyyttä, sopeutumiskykyä ja sääntöjen noudattamiskykyä.Ennen kaikkea se on hauskaa liikuntaa ja tuottaa iloa. Vartoopa, kun nämä keijut pääsevät esiintymään ja nauttimaan ihan oikeista aploodeista. Tanssi(urheilu)ssa on niin monta suuntausta, että jokaisella on vara valita makunsa mukaan. En juuri kehdannut suuremmin mainostaa tutuille ja sukulaisille, että minun tyttärilläni oli alakouluikäisestä asti (suomenkielen lisäksi) niin ”rahvaanomainen” harrastus kuin kokovuotinen showtanssien harjoitteleminen ja esiintyminen karnevaalitilaisuuksissa enimmäkseen lähiympäristössä, mutta myös Sveitsissä ja Pariisin kyljessä Colombessa. (Tytöt tykkäsivät ja äidin taksi vei.)”Gardetanz” on oma kategoriansa, eikä sille näytä olevan edes suomen- tai muunkielistä nimeä- Löytyy wikipediastakin vain saksaksi, mutta google kääntää, jos jotakuta kiinnostaai:http://de.wikipedia.org/wiki/Gardetanz

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s