Susannan haaste

Susanna Life in London -blogista heitti minulle haasteen. Kiitos kaunis, tässäpä minun vastaukseni.
IMG_3149
Haasteen säännöt:
1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista, liitä myös kuva.
Tänään Mies vei Tyttären muutamaksi tunniksi uimahalliin ja sain sillä aikaa tehtyä saksanläksyjä. Ihan katastrofi. Olen ilmoittautunut helmikuussa TestDaf’iin, joka on maksullinen saksantesti. Yritin tehdä kirjallisen osuuden, johon piti mennä aikaa tunti. Esseestä tuli aivan liian pitkä ja meni tuplasti aikaa. Donnerwetter!
IMG_6365
2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta.
3. Huijaa ja muuta haastetta mieleiseksesi.
4. Keksi vaikkapa 10 uutta kysymystä, koska 11 on outo luku.
5. Haasta paljon kivoja kavereita, äläkä ole kade, vaikka kaverilla olisi enemmän lukijoita.
IMG_5422
1. Mikä on sinussa parasta?
Näitä positiivisia puolia on pitänytkin viimeaikoina funtstata, kun koulussa on ollut työnhaku-koulutusta. Valikoimaan on muotoutunut kansainvälisyys, kyky työskennellä vaikeiden konseptien kanssa ja oma-aloitteisuus.
2. Mikä sai sinut bloggaamaan?
Se sama mikä kaikilla muillakin kai. Tarve viestiä omalla kielellä. Ja koska aikaisemmassa elämässä on tehnyt viestintää työkseen, tämä kirjoittamisen tarve vielä korostui.
3. Kahvi vai tee?
Kaikki käy. Aamulatte jää harvoin väliin. Chai latte on myös valikoimassa. Illalla litkin teetä maidolla.
4. Mikä saa sinut innostumaan ja inspiroitumaan?
Käytän Pinterestiä aika paljon. Rouva Kotirouvalla on tarve jossain määrin olla luova, joten juhliin ja korttien tekoon haen sieltä inspistä.
IMG_6353
5. Bravuurisi keittiössä?
Mä oon niin huono keittiössä… Tai sanotaan näin, että keittiö ei paljon inspiroi. Leivon niitä samoja juttuja vuodesta toiseen. Nyt olen löytänyt quinoan ja granaattiomenan, joten yritän niihin jotain reseptejä löytää.
6. Mikä vuodenaika olisit ja miksi?
Olen ehdottomasti välivuodenaikaihminen. Mieluisin on syksy, jolloin saa suosiolla laittaa villasukat jalkaan ja kaivaa kynttilät esille.
7. Tärkein elämänohjeesi?
Tyttärellemme sanomme, että kaikkea pitää yrittää. Jos ei jotain osaa, niin sitten harjoittelee. Sellainen uusien asioiden vastaanottavaisuus voisi olla oma ohjenuora. Ettei heti sano, ettei tuota halua ja ei noin voi tehdä. Hah. Outo punainen lanka minulle, joka on kallellaan rutiineihin päin…
IMG_6372
8. Milloin ja miten viimeksi hemmottelit itseäsi?
Kun sain tänään läksyt tehtyä, otin chai-kupin käteen, laitoin bossanovaa soimaan ja käperryin sohvan nurkkaan lukemaan uusinta Gloriaa.
9. Lempilastenlaulusi?
Tyttärelle lauloin aikoinaan ”Joka ilta kun lamppu sammuu”. Oi niitä aikoja. Nyyh, mun vauva.
Amelie_458
10. Valitse yksi kysymys, joihin minä vastasin, ja vastaa siihen! – Mikä elokuva on jäänyt unohtumattomasti mieleesi ja miksi?
Lempielokuvani on Amélie. Minulla on tarve itkeä säännöllisesti ja jos mikään ei itketä, laitan leffan käyntiin. Tiedättehän just sen kohdan, kun Amélie leipoo ja ajattelee samalla, millaista olisi, jos Nino olisi hänen elämässään ja olisi juuri tuomassa jauhopussia kaupasta ja sitten kuului se oikea verhojen kahina ja se olikin vain kissa. Byääääh…
IMG_3900

Ja kun tätä haastetta sai muokata mielin määrin, jätänpä ne omat kysymykset kysymättä. Kanssabloggarit – vastatkaapa tekin Susannan kysymyksiin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s