Halloween-juhlat 2013

Näpertelyä, näpertelyä on Halloweenia edeltävät päivät. Olin laiska ja menin samoilla koristeluilla kuin viimekin vuonna.

IMG_6223

Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, mikä tarkoitta sitä, että vieraiden tullessa ei olla köyhiä eikä kipeitä 😉 Pöydässä pitää olla sen kymmenen sorttia… Valitettavasti en ole mikään suuri leipoja, vaikka sitä mielellään kyllä teenkin. Lapsen kanssa leipominen on kivaa yhdessä tekemistä, vaikka se varsinainen apu rajoittuukin siihen kippojen nuolentaan.

IMG_6225

Minusta on nimenomaan lapsille kiva luoda elämyksiä. Vaikka he eivät leikkien lomassa niin sitä enää huomaakaan, niin kyllä heille yleensä jonkinlainen muistikuva koristeluista jää. Minä nään mielelläni vaivaa.

IMG_6228

Tämänvuotisiin juhliin kutsuin perinteitä kunnioittaen suomalaisia mammoja ja lapsia. Suomalaisten kierron huomaa vieraissa – suurin osa oli nimittäin melko uusia tuttavuuksia. Viimeisen puolentoista vuoden aikana kavereistani on melko monta palannut takaisin Suomeen ja tämänkertaisistakin kutsuvieraista isolla osalla oli jo paluumuutto tiedossa.

IMG_6224

Viime vuonnahan saimme naapureilta postilaatikkoomme lapun, jossa he uhkailivat poliisilla (klik). Lastenkutsuistamme oli ilmeisesti tullut sen verran melua. Tällä kertaa ei lappua tullut, vaikka lapsia oli puolet enemmän. Ovat ilmeisesti luopuneet ajatuksesta kouluttaa hulluja suomalaisia naapureitaan tai sitten meille tipahtaa pian virallinen häätöilmoitus taloyhtiöltä…

IMG_6235

Nyt saakin sitten alkaa suunnittelemaan joulukoristeita. Mies kavahtanee ajatustakin. Jospa aloittaisimme sen varovaisesti avaamalla Glühwein-kauden.

IMG_6232

2 ajatusta artikkelista “Halloween-juhlat 2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s