Olipa kerran Luontonoita

Olipa kerran ihanan kaunis kuningatar, joka oli unohtanut luonnon lait…

IMG_6204

Ihanan kaunis kuningatar haki eräänä päivänä prinsessa-tyttärensä kanssa ulkoa ihania syksyisiä lehtiä. ”Maailman kauneimpia!”, huusi pikku-prinsessa ja keräsi koko pussillisen aarteita. Kuningatar kiikutti pussin sisälle ja koristeli niillä koko linnan. Kaikista kauneimmat lehdet ripustettiin näytille seinälle.

Voi sitä riemua! Koko linna loisti syksyn väreissä! Kuningatar oli iloinen, prinsessa tanssi innoissaan ja kuningas röhnötti sohvalla.

IMG_6202

Mutta sitten tapahtui kummia. Parin päivän jälkeen lehdet alkoivat rutistua. Ne muuttuivat kurttuisiksi varjoiksi entisestään. ”Luontonoita!”, välähti kuningattarella. Noita oli tullut hakemaan omiaan pois, vei värit lehdistä ja ne oli pakko ottaa seinältä pois. Pikku-prinsessa suri.

Neuvokas ja ihanan kaunis kuningatar pelasti kuitenkin päivän. Hän kipaisi kevyesti keräämään taas pussillisen lehtiä ja piilotti ne Luontonoidalta kirjojen väliin. ”Odotetaan”, sanoi kuningatar prinsessalle, ja niin he odottivat hiljaa.

lehdet

Kului muutama päivä eikä Luontonoitaa näkynyt. Ihanan kaunis ja viisas kuningatar otti lehdet pois piilosta kirjojen välistä. Ja kas, lehdet olivat kuin uudet! Niin uudet lehdet ripustettiin taas seinälle ja linna loisti kilpaa kaikissa syksyn väreissä. Kuningatar oli iloinen, prinsessa tanssi innoissaan ja kuningas röhnötti sohvalla.

Sen pituinen se. Muistakaa varoa Luontonoitaa.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s