Taubenbergillä

Kun näin lähellä Alppeja asutaan ja kun vaeltaminen on kansallinen urheilu, on sitä ihan pakko kai käydä ulkoilmaa haistelemassa viikonloppuisin.

IMG_6111

Henkilökohtaisesti en ole koskaan ymmärtänyt kävelyn konseptia. Siis toiset lähtee niin kuin ulos kävelemään urheilullisesti. Mitä varten? Ai jonnekin puistoon vai? Antakaa mulle korkokengät ja käsilaukku, niin voin kyllä mennä urheilullisesti tuonne näyteikkunoiden luo kävelemään.

IMG_6135

Me mentiin metsään. Tuossa 45 minuutin automatkan päässä on yksi vajaan kilometrin korkuinen nyppylä, Taubenberg, joten ajateltiin, että kai me Tyttären kanssa se nyt hanskataan.

IMG_6113

Auta armias sitä vinkumista. Ei huolehdittu, että mahassa on ruokaa tarpeeksi, joten se menomatka sinne nyppylän päälle oli pitkä ja vaikea. Onneksi saksalaiset ovat organisoineet nämä luonnossa liikkumiset siten, että vaellusreittien varrella löytyy taatusti joku ravintola. Ja tällä kertaa oli myös leikkipaikka ja possula.

IMG_6119

Kaukaisista alppimaisemista saatiin sitten nauttia ihanassa auringonpaisteessa kaikkien muiden matkalaisten kanssa. Sillä joukkourheiluahan tämä vaeltaminen täälläkin on.

IMG_6122

Pari, kolme tuntia meni siinä kukkulaa kiertäessä. Mutta mitä tapahtuikaan, kun päästiin takaisin autolle? Tarina jatkuu seuraavassa postauksessa!

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Taubenbergillä

  1. Paluuviite: Väärin tehty | Finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s