Suominaiset jyrää

Münchenin Suomi-koulu toimii kerran viikossa erään lukion tiloissa. Kaikki on mennyt tähän mennessä loistavasti. Tilat toimivat meidän oppilaille. Kunnes…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikolla ihmettelin itsekin pari juippia, jotka Suomi-koulun aikana käytävillä kiersivät. Eivät vaan kuuluneet joukkoon, mutta ajattelin, että ehkä he jotenkin ovat lukiolaisten asioilla. Lähdin muiden mammojen kanssa kahville.

Kun tulimme takaisin, kävi ilmi, että yhden opettajamme laukusta oli viety kukkaro. Juu, paha juttu, mutta odottakaas kun kuulette loput!

Tämä opettaja oli huomannut nämä oudot tyypit ja topakasti käskenyt tyhjentämään housuntaskut. Mitään ei ollut löytynyt, miehet olivat lähteneet, mutta sitten oli kukkaro löytynyt ulkoa pusikosta. Herra Hausmeister-talonmies oli juossut juipit kiinni!

Mahtavaa, mutta ei siinä vielä mitään. Talonmiehellä ja suomalaisopettajalla oli niin paljon auktoriteettia, että he olivat kävelyttäneet nämä juipit lähimmälle poliisiasemalle! Ajatelkaa nyt. Nyt kuitenkin puhutaan suhtkoht aikuisista miehistä ja niin vaan ne olivat nöyrästi seuranneet poliisiasemalle, jossa oli rikosilmoitus tehty.

Respect. Suomimammojen kaulimista olen kertonut jo aikaisemminin. Tämä vain lisää suomalaisnaisten kunnioitusta. Meillehän ei kettuilla!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Suominaiset jyrää

  1. He,he! Jos tätä menoa jatkuu, niin Münchenin suomiladyt päätyvät vielä Mitteldeutscher Rundfunk´in Boulevardmagazin Brisant´iin otsikolla ”Mutter Courage”! Nehän siellä toimituksessa tykkäävät niin kovasti suomalaisista. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s