Rääpäleestä ponskapääksi

Tämä on Mun-Tyttärestä-tuli-koululainen -vuodatus.

IMG_0094

Muistatteko, millaista oli joskus aloittaa jotain ihan uutta? Että oli innoissaan, joka aamu tuntui mahtavalta. Ja sitten paloi halusta kertoa muille, mitä oli kokenut ja odotti malttamattomana seuraavaa päivää.

Niin. Meidän Tytär aloitti koulun. Siis tää mun Tytär, joka oli vielä eilen ihan vauva ja pieni. Nyt se meni kouluun, hampaita lähtee ja oppi vielä kaiken lisäksi sanomaan suomalaisen ärrän. Aloitti balettitunnit, käy itse leipomossa ostamassa bretzen ja sanoo, että älä äiti juo spritea, kun siitä tulee huonot hampaat.

Tuolla se lompsuttaa kumisaappaissa ponska päässä ja moikkaa talon vanhempia tyttöjä, vaikka justhan mä vasta nuuskutin sen pulleita vauvan varpaita. Kertoo, että koulussa oppi tänään ”Me llamo…” eli espanjan alkeita näköjään meneillään, vaikka justhan se vasta oppi puhumaan. Eihän siitä niin kauaa ole, kun kantelin vauvaa repussa pitkin Kööpenhaminan katuja ja aina joku tuli ihailemaan sen pulleita käsivarsia. Ihmettelin vauvan omituisia kananpoika-jalkoja ja murehdin, että kuinka me osataan pitää tuo rääpäle hengissä.

Eihän siitä niin kauaa ole… Mihin se aika meni??

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s