Ähtäriin

Kun lomalla ollaan, pitää Tyttären kanssa jotain keksiä. Jos suoraan sanotaan, niin isovanhempien kontollahan Tytär tietysti enimmäkseen oli, mutta piti heidänkin joskus rauhaa saada. Kävimme Ähtärin eläinpuistossa. Aamusella parkkipaikka näytti tältä.

IMG_5754

Mietimme, että olemmekohan yksinämme koko paikassa, kun vierailu oli keskellä viikkoa ja loma-ajan ulkopuolella. Mutta kyllä sinne muutama muukin tulija oli.

IMG_5762

Hyvin suomalaiselta se näytti! Ihan niin kuin keskellä metsää olisi kävellyt. Eläimet jotenkin sulautuivat hyvin paikkaan ja hyvä olikin, koska eikös ne pelkästään suomalaisia pitänytkin olla? Niin ajattelimme, kunnes tuli lumileopardin kyltti vastaan 🙂

IMG_5757

Eläintarhan reitti oli kolmisen kilometriä, minkä jaksoi hyvin, varsinkin kun kahvio oli puolessa välissä. Ja sieltä sai jopa gluteiinitonta mustikkapullaa Miehelle.

IMG_5765

Karhut eivät joogailleet tällä kertaa, näädät kiipeilivät pitkin seiniä ja minulle tuli yllätyksenä, että ahma on englanniksi wolverine. Kerrankin sai kunnolla luetuksi aitauksien infot ja ihan kivaa nippelitietoa sinne olivat laittaneet. ”Metsäpeura on parhaimmillaan sen ja sen vuoden ikäisenä.” Sitten sitä pienessä päässään miettii, että maultaan vai?

IMG_5763

Ihan kiva lomapäivän viettopaikka. Mutta naapurihotellille noottia siitä, että niiden lounaspöytä menee kiinni jo yhdeltä. Hei haloo… Ottakaa huomioon, että mahdolliset ulkomaalaiset vieraat ei tosiaankaan syö klo 11 niin kuin suomalaiset.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s