Kaupassa käyntiä

Vielä Suomi-juttua. Kävin kaupassa – aina yhtä innoittava kokemus. Olen sitten turistina missä päin tahansa, yritän aina käydä paikallisessa ruokakaupassa. Siinä ne varsinaiset kulttuurierot tulevat esiin!

angrybirdsAngry Birds, voi hyvää päivää… Onko ne tosiaan tuotteistanut kaiken mahdollisen?? Ja ostetaanko niitä tuotteita ihan tosissaan? Ihan hyvähän se on, että rahaa taotaan silloin kun rauta on kuuma ja pisnes pyörii, mutta mun silmissä tuo meni vähän liiallisuuksiin. Onneksi meillä on Angry Birds, kun tuo Nokiakin meni.

IMG_5751Pakasteallas on Suomessa aina yhtä ihana. Nyt uusi tuttavuus oli Tyrni-jäätelö. En uskaltanut ostaa, sen verran teräviä on anopin tyrnimarjat aina olleet… Mutta onko jollain kokemusta?

IMG_5746

Ja vau, niitä ruokakermoja sun muita on aivan valtavat valikoimat. Suomalaiset, arvostakaa maitotuotteitanne!

IMG_5749

Ja olihan sinne juomapuolellekin uutuuksia tullut. Ihan outoa tavaraa… Heti piti ostaa!

IMG_5750

Jos jotakin pitäisi tänne Saksaan mukaan pakata, se olisi suomalainen ruokakauppa!

 

Mainokset

10 ajatusta artikkelista “Kaupassa käyntiä

 1. Voi kiitos, siis mitä pakkaisit mukaasi Saksaan! 🙂

  • Pakkaisin yleisesti ottaen kaikki suomalaiset maitotuotteet matkalaukkuun. Saksassa parempaa on leipomukset, koska täällä suositaan oikeita leipomoita. Ja karkkivalikoima matkaan, kiitos.

 2. Ei ole tuo tyrnijäätelö niin terävän makuinen kuin tyrnimarjat oikeasti. Itse tykkäsin siitä kyllä.. 🙂

 3. Angry birdseja oli jopa Rapalan viehessa!

  5% ”kerma” ei kylla houkuttele. Muuten Suomen ruokakaupoissa on paljon hyvaakin.

 4. Juuri Suomesta palanneena, aika samanmoiset ruokakauppakokemukset. 🙂 Luin joulun alla, että yli puolet Angry Birdsin myynnistä tulee oheistuotteista (ei siis peleistä). Epäilen, että tänä vuonna tuo lukema tulee olemaan vielä isompi. Olenkin ollut vähän yllättynyt, miten hitaasti nuo oheistuotteet ovat löytäneet tänne Saksan markkinoille (tai siis eivät ole). Lähinnä tarkotan just limpparia ja kosmetiikkatuotteita. Rahakkaimmat sopimukset lienee tehty vaatepuolelle H&M:n yms. ketjujen kanssa. Mutta mikäpä siinä, antaa mennä vaan ja suomalainen yritys nousuun!

  Tyrnijäätelö jäi mulla kokematta, ihan hinnan vuoksi. Kuolasin lähinnä sitä Aino lakkajäätelöä, mutta en kyllä ikinä tule maksamaan kahdeksaa euroa jäätelöpaketista! 😀 Poimin mieluummin lakat metsästä ja sekoitan ne vaniljajäätelöön.

  Ruokakermoja en kyllä osaa arvostaa. Miuluummin laitan ruokaan oikeaa kertaa ja sinihomejuustoa, kun lisäainemössöä. Olenko siis saksalaistunut?!

  Kiitos ihanasta synttärikutsusta, juuri lähdemmä lahjaa ostamaan. 🙂

  • En yhtään ihmettele sitä prosenttilukua – niin rajusti tulivat tuotteistukset eri muodoissa kaupassa vastaan… Hups, en huomannut edes tutkia tuota Ainon hintaa, kun en varsinaisesti ostoaikeissa ollut. 8 euroa??!

   Tervetuloa synttäreille!

 5. Hehe, ruokakauppa on kyllä aina yksi Suomen matkan kohokohdista! Täytyy aina ahtaa kaikkea mitä on ikävöinyt ja sitten vielä kokeilla uusia makuja yms. En malta edes oottaa että pääsen tänä kesänä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s