Ongelle, mars

Taas on kotiuduttu takaisin Saksaan. Miehellä ihan tajuton kiirus töissä, sunnuntain isot synttärijuhlat painavat päälle ja Tytär oikkuilee reissailusta. Aloitetaanpa sitten parilla hyvää mieltä tuottavalla kuvalla siis.

IMG_5780

Tyttären Suomenreissulle asetettiin pari tavoitetta. Toinen oli papan kanssa vuoleskelu (puukon kanssa heiluskelu toteutui isin kanssa) ja ongelle meno. Suurinpiirtein viimeisenä iltana tajuttiin, että nyt on pakko ne madot kaivaa jostain.

IMG_5781

Ensin huristeltiin pitkin järveä etsimässä sopivaa onkipaikkaa. Ei niitä sopivia laitureita niin vain löytynytkään! Yhdessäkin venelaiturissa oli illan suussa sen verran raju meno, että poistuttiin pikapikaa takavasemmalle…

IMG_5773

Paikka löytyi. Tässä on onki, katos mitä me tän madon kanssa tehdään! Tytär nyrpistää nenäänsä ja kurvaa heti keinumaan. Tuu nyt heittämään se onki veteen, kun kerran niin halusit! Tytär palaa paikalle ja mielenkiinto säilyy sen viisi sekuntia.

IMG_5777

Niinhän siinä käy, että aikuiset verestävät muistojaan ja Tytär ei onkeen pahemmin koske. Nappaa, nappaa, mutta koukkuun ei kala jää.

Hyvä niin. Enhän mä olisi tiennyt, mitä saaliin kanssa oltaisiin edes tehty.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s