Hello Kitty -löytö

Tyttärestä tulee koululainen ja sen huonetta pitäisi vähän muokata. Vauva-jutskat pois ja koulupöydän hankintaa tiedossa. Aloimme Tyttären kanssa tuumasta toimeen ja kävimme laatikoita läpi. 4 kassillista tavaraa meni roskikseen. Minulta pääsi helpotuksen huokaus, kun sai heittää hus-helvettiin kaikki ne mäkkäreistä sun muista saadut muovilelu-yökötykset.

IMG_5648

Kaapin takaa löytyi viime vuoden Hello Kitty -synttäreihin tehty kissanassu ja siihen kuuluvat miljoona rusettia. Äitihän tekee mitä tahansa Tyttärelleen, mutta muistan kyllä, kuinka kyllästynyt olin leikkaamaan niitä typeriä rusetteja… Ja kappas, Tyttärenkö laatikoissa ne jemmaamani sinitarra-paketit olivatkin säilössä! (Huom! muut Saksassa asuvat: oletteko täältä löytäneet sinitarran tapaista?)

IMG_5647

Seinälle vaan. Nyt Tytär saa päättää joka päivä, millaisen rusetin Hello Kitty saa tänään korvalleen.

 

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Hello Kitty -löytö

 1. Minkä ikäisenä Saksassa aloitetaankaan koulu?
  Olen ihaillut, kuinka olet aina väkertämässä jotakin käsilläsi…
  Minä en ole ollenkaan sellainen ihminen.
  T. Merja

  • Saksassa aloitetaan yleensä 6-vuotiaana. Perustellusti voi jättää sen 7-vuotiaaksi, varsinkin jos on loppuvuodesta syntynyt. Samoin voidaan jo 5-vuotiaana mennä.
   Voi kuule, kotirouvan pitää vaan johonkin purkaa tätä toimettomuuttaan! Vaikka sitten näpertelemällä.

 2. Olen tuonut sinit-tarrat käydessäni Suomesta. Amazon näyttää myyvän Bostik Blue- Tackeja nettikaupassa. Paperikaupoista löytyyUHU patafix Klebepads ja Pritt Multifix, mutta en ole niitä kokeillut. Joko sinulla on se ensimmäisenä päivänä välttämätön Schultüte askarreltu? Jos ei ole, niin on korkea aika askarrella.Tänä vuonna pitää olla omatekoinen, eikä Aldin tarjouksesta ostettu.

  • Kiitos vinkeistä, Anna! Kuule, meillä on niin loistava Kindergarten, että siellä itse askartelivat Schultüten valmiiksi ja vielä osittain täyttivätkin sen. Ei onneksi tarvinnut perehtyä tötterön hienouksiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s