Matkakertomus: Ravensburgin huvipuisto

Lapset ja huvipuistot. Ne kuuluvat erottamattomasti yhteen. Kyllä minäkin muistan kerran kesässä tehdyt matkat Saabin takapenkillä Särkänniemeen. Oi sitä juhlaa!

IMG_5619

Päätimme aamiaisen jälkeen ex-tempore tehdä jonkin kesämatkan. Tässä ympäristössä on parin tunnin ajomatkan sisällä lukuisia huvipuistoja, joten suuntasimme Bodenseen suuntaan Ravensburgin huvipuistoon.

IMG_5625

5,5 tuntia ei riittänyt puiston kattamiseen. Tytär kipitti innoissaan laitteesta toiseen, bikinit vaihtuivat välillä päälle, kun vesileikkipaikkojakin tuli eteen. Alue on laaja, joten isompikin vierailijajoukko uppoaa sinne kätevästi.

IMG_5633

Saavuimme Ravensburgiin kahden jälkeen, joten aikuislippu oli 19 euroa (normaali 26€). Parista pallonheitto-pelistä olisi pitänyt erikseen maksaa, muut kuuluivat hintaan. Suosikkejamme laitteista olivat helikopteri-muistipeli, kesäkelkkailu, lypsäminen, kullanhuuhdonta ja kiipeilypaikat.

IMG_5627

Ravensburgan on tunnettu lastenpeli/palapeli/kirja-merkki. Heillä olikin alueella outlet, josta sai ostettua erittäin edullisesti lapsille tavaraa. Meille tarttui mukaan kasa kolmen euron hintaisia palapelejä. Ystävä kertoi, että hän on sieltä löytänyt myös suomenkielisiä pelejä, mutta nyt ei sellaisia sattunut silmään.

IMG_5623

Voimme suositella Ravensburgia. Pikkulapsille ja tuollaisille alle 10-vuotiaille siellä on kivasti tekemistä. Vanhemmat lapset eivät varmaan niin hyvin viihtyisi. Vielä on kesää jäljellä – katsotaan, kuinka monta lastenmaailmaa ehditään vielä katsastaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s