Pussi ilmaan

Minulla on 13-vuotias sukulaispoika, jolle olisi kiva ostaa tuliaisia. Ideoita ei vaan oikein ole. Teini-ikäisistä pojista en nimittäin tiedä yhtikäs mitään.

Kävin Deutsches Museumin kaupassa. Ajattelin, että sieltä jos jostain löytyisi mielenkiintoisia ideoita. Ja löytyihän sieltä Solar-zeppeliini.

IMG_5522

Paketissa oli sellainen isoa mustaa roskapussia muistuttava hökötys, tosin kevyempi sellainen. Idea oli täyttää se ilmalla ja katsoa nouseeko se taivaalle. Tieteellinen selitys oli toki mukana: aurinko lämmittää mustan materiaalin, joka taas lämmittää pussin sisällä olevan ilman.

IMG_5521

Nousihan se ilmaan! Jos sitä vaivihkaa muuttaisi tuonkin pojan kunnon tiedenörtiksi…

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Pussi ilmaan

  1. Kiitos viihdyttävästä blogistasi. Ajaduin juttujasi lukemaan etsiessäni netistä ulkosuomalaisten blogeja. Kun aikani luin, aloit jotenkin vaikuttaa tutun näköiseltä. Sitten muistin hatarasti, että joskus vuonna -93 asuimme samassa soluasunnossa opiskellessasi yliopistossa. Minulla on ihmeen hyvä kasvomuisti näemmä 🙂 Muuta en niin muistakaan.

    • Eikä! Bloggarin anonyymius sen kun rapisee! Vau – pitääkö ton tulkita niin, että rypyt ja selluliitit eivät vielä aivan täysin ole muuttaneet mua…

  2. Paluuviite: Museon jätti-ilmapallo | Finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s