Tötterövertailu

Täytyy oikein tarkoituksella tehdä jäätelötötterö-vertailua eri maissa. Sen verran meni jäätelö väärään kurkkuun, kun näki Suomen pallohinnat.

eis

2,80€!! Herran jestas. Saksassa maksan euron, turistipaikoissa on tullut pahimmillaan vastaan 1,30€. Lisäksi suomalainen jätski on niin kovaa, että pallon tekemisessä menee ikuisuus näihin Saksan italialaistyylisiin sokerijätskeihin verrattuina. Eikä jätskivalikoima tötteröissä järin häävi ole. Toisaalta pakastealtaan jäätelövalikoimassa Suomi menee taas huimasti edellä.

Sori, Saksa voittaa jäätelöpallovertailun.

Mainokset

8 ajatusta artikkelista “Tötterövertailu

  1. Kiskurihintojahan nuo ovat teollisesti valmistetusta lisäainesekoituksesta, mitä myös jäätelöksi kutsutaan. Näyttäisi siltä, että jäätelökauppa on Suomessakin niin kuin Saksassa vahvasti Nestlén ja Unileverin käsissä riippumatta siitä, onko myyntimerkkinimenä Valio, Mövenpick, Langnese, Schöller, Ingman oder GB Glace. Eurooppa maistuu enemmän ja enmmän samalle ja pitkävetisemmälle. Supermarkettien pakastearkuissa 700 ml:n pakkaukset näyttävät Saksassakin tekevän hyvää liikevaihtoa Nestlélle ja Unileverille: erinomaista miten herkullisen makuista ja kermamaista tuotetta saadaankaan kaikkien niitten E-numeroaineitten avulla; on emulgaattoreita, stabilisaattoreita, aromeja jne.

    Tietenkin italialaisten paikan päällä omassa jäätelöbaareissaan tekemät jäätelöt ovat kuin toiselta planeetalta, ja meillä jokaisella täällä eri puolella Saksaa asuvalla on oma suosikkibaarimme, missä on se paras jäätelö . Kevät tuo jäätelöntekijät ja syksy vie.

    Ostin huokean jäätelökoneen, että minulla on varastossa varsinkin himoherkkuani, helppotekoista sitruunasorbettia tai muitakin hedelmä- ja marjasorbetteja . Kookos-, vanilja- ja suklaajäätelökin valmistuivat ihan helposti. Niissä jätskeissä ei sitten ole mitään muuta kuin ne aineet, mitä itse sekaan laitan ja tiedän kroppani kestävän.

  2. Muumimaailmassa yksi pallo 3,20€. Sä et ole maistanut Suomessa varmaan SIA Jäätelöä. Jäätelö on huomattavasti pehmeämpää kuin muiden. Makujakin runsaat 40! En tiedä, missä päin Suomea lomailet, löytyykö sieltä tätä.

    Olivia

  3. Suomessa jäätelöpallosta saa kyllä pulittaa ihan hullun hinnan! Käytiin jätskillä täällä Hämeenlinnassa Aulangolla mieheni ja hänen vanhempiensa kanssa ja yksi pallo maksoi 3,20€.. Taisi olla meidän tämän kesän ekat ja vikat irtojätskit. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s