Teline tasaa

Onko teidän miehenne samanlaisia kuin minun? Että harrastetaan mieluusti väline-urheilua?

IMG_5489

Katselin vaan Miestä, kun hän hääräsi pyöränsä kanssa. Sillä on teline, jolla saa nostettua pyörän ylös, ettei vaan tarvitse kumartua, jos pitää ketjua vaihtaa. Varmaan tosi tarpeellinen ammattipyörien kanssa ja silleen, mutta hiukka pyörittelin silmiäni.

Ihan turha on nalkuttaa minulle vaikka sohvatyynyjen määrästä tai eteisen korkokenkä-kasasta. Sillä on pyöräteline. Me ollaan tasoissa.

Mainokset

6 ajatusta artikkelista “Teline tasaa

  1. 😀 Kyllä naurattaa. Olen aina sanonut, että J on nolla tai sata -mies. Ei ole mitään välimaastoa. Pyöräilykaudella (siis tällä en tarkoita jokavuotista pyöräilykautta vaan sitä kautta, joka alkoi 2008 ja kesti noin 2010 asti) J otti selvää kaikesta pyöräilyyn liittyvästä. Hänellä oli parhaimmillaan kolme polkupyörää (katupyörä, maastorenkainen ”sinkula” ja tavispyörä, jota käytettiin sitten kun piti kiinnittää lastenturvaistuin kyytiin. Hänellä on tietenkin asianmukaiset asusteet ja työvälineet. Hänellä ei ole huoltotelinettä, mutta sellainen rullavastus, jolla voi ajella kotosalla, kun säät ei ulkona salli – sellainen meiltä kyllä löytyy. On kai sanomattakin selvää, että suurin osa tavaroista on nyt jonkin aikaa enimmäkseen kerännyt pölyä. 🙂

    Tänä kesänä minäkin sain ajettua kierroksen omalla uuden karhealla pyörälläni, ostettu toissa kesänä, ajettu pari kertaa ja viime kesän seisoi varastossa. :O On se.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s