Välineseinä

Miehellä on amerikkalainen ex-kollega, joka oli meillä käymässä. Paul on urheiluhullu ja heti täälläkin kävi juoksemassa jossain kilpailussa. Hän on investoinut firmaan, joka tekee urheiluvälineitä ja toi meille lahjan.

IMG_5305

Kyseessä on kotijumpparille tarkoitettu nauha/kuminauha-välineistö. Seinälle asennetaan telineet, joihin kiinnitettävien nauhojen avulla voipi jumpata. Mies tietysti innostui ja eteisessämme on nyt asennettuna kolme erillistä koukkulevyä.

IMG_5303

Parasta tuossa tietysti on, että välineistö ei tarvitse paljon tilaa. Se on aina käyttöön otettavissa – matto pois lattialta ja nauhat kiinni koukkuihin. Kuinka paljon me olemme sitä tässä muutaman viikon aikana käyttäneet? No… Mies jonkun verran. YouTubessa on kasa ohjevideoita, joten ei se siitä kiinni ole.

Ainut nokannyrpistyksen aiheeni on koukkulevyjen väri. Valkoinen olisi ollut ehkä huomaamattomampi vaaleaa seinää vasten. Onneksi saimme ne laitettua eteishalliin – Mies oli kovasti sovittamassa niitä olohuoneeseen…

Idea on siis hyvä. Katotaan, mikä se käytäntö sitten tässä perheessä on.

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Välineseinä

  1. Voihan vinetto! Mä tuun teille reenaan! Keskikropalle älyhyvää rääkkiä. Joko kokeilit?

    • Katsoin tarkkaavaisena vieressä, kun Mies veti reeniä pari minuuttia. Se näytti sen verran raskaalta, että pitää vielä vuntsata asiaa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s